Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vimar Equipos, nuevo distribuidor de la marca Lemken

Vimar Equips, nou distribuïdor de la marca Lemken

13/09/2012

13 de setembre de 2012

Des d'aquest estiu, i coincidint amb el seu vint aniversari, Vimar Equips fes un pas més en la seva distribució de maquinària agrícola, i es presenta com a nou distribuïdor de Lemken. La marca alemanya, un dels fabricants capdavanters d'equips per a l'agricultura a Europa, pansa a tenir d'aquesta forma un nou punt de referència a la seva xarxa de distribució per a la zona del Baix Aragó i sud de Catalunya. Vimar Equips oferirà una àmplia gamma de productes en funció de les zones d'influència esmentades. Entre els productes que es distribuiran destaquen dos: el conreador de rostolls intensive Karat, i el conreador Kritall.

Tenint en compte l'època en la qual ens trobem, Vimar afronta el futur amb il·lusió i optimisme, i per a això, no dubta a oferir als seus clients la major gamma de maquinària agrícola possible, cobrint totes les seves necessitats, sempre, és clar, amb les primeres marques del mercat. Per tot això, Vimar ha decidit incloure a Lemken entre les marques que distribueix.

foto

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis