Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Euro Bearings Spain automatiza su línea de packaging

Euro Bearings Spain automatitza la seva línia de packaging

30/01/2012

30 de gener de 2012

La nova línia augmenta la capacitat logística i millora la qualitat dels lliuraments de la companyia
La nova línia augmenta la capacitat logística i millora la qualitat dels lliuraments de la companyia.

Euro Bearings Spain, S.L. ha incorporat en els seus magatzems de Badalona una nova línia automatitzada per a l'àrea de packaging. Es tracta d'una instal·lació de gran capacitat, composta principalment per un circuit de cintes transportadoras, implementades per l'automatització dels sistemes de pesat, etiquetatge i flejado, mecanismes tots ells que intervenen i completen la línia de packaging.

Aquesta nova tecnologia incideix directament en la gestió dels costos productius de l'empresa, augmentant la seva capacitat logística i millorant la qualitat dels lliuraments quant a temps d'evasió, seguretat o imatge. “Aquesta inversió econòmica, malgrat els temps que corren, reafirma la sempre present vocació de millora contínua en l'atenció al client, per part de l'adreça d'Euro Bearings Spain”, expliquen des de la companyia.

Empreses o entitats relacionades

ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis