Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Man entrega 24 suburbanos de gas natural comprimido a la empresa Martín

Man lliura 24 suburbans de gas natural comprimit a l'empresa Martín

29/08/2011

29 d'agost de 2011

El departament de busos de Man Truck & Bus Iberia va lliurar, a mitjan juliol passat, 24 unitats de gas natural comprimit d'un total de 29, que prestaran serveis regulars connectant Madrid amb les localitats de Getafe, Leganés, Fuenlabrada, Moralitat d'Enmig, Arroyomolinos i Móstoles.

Les 24 unitats de 12 metres compten amb xassís Man NL 313F/GNC amb nivell d'emissions EEV. Aquests vehicles equipen de fàbrica un motor de 10,5 litres i 310 CV de potència, i estan carrozados per Castrosua amb el seu model City.Versus. La configuració dels vehicles de dues portes és de pis baix fins a les places posteriors. Entre l'equipament de les unitats destaca la caixa del canvi ZF EcoLife, amb sistema de gestió TopoDyn.

Imagen

La comanda de l'empresa Martín se sumeixi a altres 20 autobusos Man de GNC que van ser adquirits entre els anys 2009 i 2010. Aquesta empresa, radicada a Leganés, gestiona les concessions entre Madrid, aquesta ciutat i Fuenlabrada, i és un dels pocs operadors privats que aposten pel gas natural.

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis