Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Azkar confia en MAN para el transporte de la Vuelta 2010

Azkar confia en MAN per al transport de la Volta 2010

31/08/2010

31 agost 2010

Aquest any se celebra el 75 aniversari de la Volta a Espanya, començant el 28 d'agost a Sevilla i acabant el 19 de setembre a Madrid. L'empresa Unipublic, organitzadora de la Volta, ha confiat, com ja va fer l'any passat, en Azkar per al transport oficial. Aquest transport mou tot el necessari perquè l'organització de la Volta es realitzi a la perfecció: camions de premsa, camions de càrrega, tanques, el Podium, les estructures de les zones VIP, etc.

Al seu torn Azkar ha dipositat la seva confiança en MAN , triant exclusivament camions MAN per al transport de la Volta. Les unitats encarregades de que tot vagi "sobre rodes" seran 28 tractors MAN TGX 18.480 4x2 BLS amb cabines XXL i 2 rígids MAN TGL 8.180 4x2 amb cabines C.

foto

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis