Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MAN Nutzfahrzeuge recibe un importante pedido de 350 camiones

MAN Nutzfahrzeuge rep un important comanda de 350 camions

28/07/2010

28 juliol 2010

El grup H. Essers , amb domicili social a Limburg (Països Baixos), fa poc ha realitzat a MAN un important encàrrec de res menys que 350 vehicles, el que confirma la confiança dipositada en el constructor alemany, amb el qual H. Essers ha estat col·laborant durant més de 15 anys. Noël Essers, director general, va exposar les raons que el van portar a prendre aquesta decisió: "Tant el seu producte fidedigne com la seva excel lent servei, ens ha portat a decantar-una vegada més per MAN, reafirmant així la nostra longeva relació".

Els 350 vehicles seran lliurats en el transcurs de 2010 i 2011, i s'han d'aplicar a tot Europa. L'encàrrec inclou camions TGM, TGS i TGX. La flota de Essers, amb un total de més de 1.000 camions, està composta gairebé en la seva totalitat per vehicles MAN.

foto

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis