Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MAN suministrará cinco autobuses articulades para Gijón

MAN subministrarà cinc autobusos articulades per Gijón

21/04/2010

21 abril 2010

L'Ajuntament de Gijón acaba d'anunciar la resolució del concurs convocat en el seu dia per incorporar a la seva flota cinc unitats articulades, l'adjudicació ha recaigut en Man Espanya . En concret, es tracta de cinc vehicles amb xassís Man NG 323 F, amb motorització EEV i carrossats amb el model City Versus de Carsa. Com a novetat respecte a anteriors comandes de Emtusa, aquestes cinc unitats muntaran caixa de canvis de ZF, que substitueixen a les de Voith. El lliurament d'aquestes unitats, propulsades per dièsel, es produirà a finals d'aquest any.

És la segona ocasió, en només dos mesos, que el transport urbà de Gijón diposita la seva confiança en Man, ja que al començament del mes de febrer, Emtusa rebre cinc unitats, també EEV i amb carrosseria Carsa, però llavors de 12 metres, per reforçar la seva flota. En ambdós comandes, Man resultar adjudicatària de la totalitat de les unitats que sortien a concurs, el que confirma la relació que ambdues desenvolupen des de fa anys.

foto

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis