Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Man, en Bauma 2010

Man, en Bauma 2010

30/03/2010

30 març 2010

Amb les sèries de camions actuals de la Trucknology Generation i una àmplia oferta de prestacions, Man Nutzfahrzeuge presenta en Bauma 2010 solucions de transport eficients per al sector de la construcció. Per als múltiples camps d'aplicació en la construcció i les indústries afins a ella, Man oferta per les sèries de camions TGL, TGM, TGS i TGX una àmplia gamma de vehicles que marca pautes en l'entorn de la competència amb relació a la seva fiabilitat, rendibilitat, seguretat i confort de marxa.

La fira és testimoni de l'estrena mundial del nou Man TGS-WW que està adaptat especialment a les necessitats dels clients en els mercats fora d'Europa. L'equip destaca per la seva "robustesa, la seva capacitat de càrrega i, sobretot, la seva capacitat de resistir sense problemes les males condicions de carretera i les condicions climàtiques extremes".

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis