Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La marca LSK, distribuida por Euro Bearings, edita nuevo catálogo

La marca LSK, distribuïda per Euro Bearings, edita nou catàleg

06/10/2008

6 octubre 2008

La marca LSK, distribuïda a Espanya per l'empresa Euro Bearings Spain, SL , compta ja amb una nova edició impresa del seu catàleg, amb 100 pàgines de contingut.

La primera part està dedicada a aspectes tècnics dels productes: mesures, toleràncies, càrregues, manteniment, dureses, temperatures, fricció, lubricació, muntatge i desmuntatge, condicions d'acoblament, tot ells amb exemples pràctics inclosos. La segona part recull les ròtules esfèriques tipus GE ..., GEG ..., Gez ..., GA ..., GX ..., amb o sense manteniment, amb o sense 2RS, a demanda del client. La tercera inclou els caps de ròtules i les articulacions esfèriques de molt diversos tipus: SI ..., SA ..., TSF ..., TSM ..., TPN ..., TAC ..., TAPR ..., SQZ ... totes elles de dretes, esquerres, mascle, femella, etc. i amb una àmplia gamma de diàmetres disponibles. L'última part del catàleg està dedicada als complements com perns, forquilles, clips.

Tots els productes estan disponibles també en acer inoxidable. Els estàndards de qualitat de LSK estan avalats per l'estricte compliment en la fabricació de les directrius de la normativa RoHS.

Portada del nou catàleg de LSK
Portada del nou catàleg de LSK.

Empreses o entitats relacionades

ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis