Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Euro Bearings Spain ofrece producciones especiales a sus clientes
Estan realitzades per algunes de les seves principals divisions comercials

Euro Bearings Spain ofereix produccions especials als seus clients

Redacció Interempreses10/06/2008

10 juny 2008

L'empresa Euro Bearings Spain ha posat en marxa un pla de realització de diverses produccions especials per als clients que es porta a terme amb l'ajuda d'algunes de les seves divisions comercials més destacades. Aquestes són: Divisió de moviment lineal, Divisió de fluids i Divisió d'estanquitat.
La Divisió de moviment lineal està especialitzada en la comercialització d'una àmplia gamma de components, unitats i sistemes per a moviments lineals aportant solucions per a sistemes de guiatge, accionament, actuació i posicionat.

L'empresa compta per a això amb productes de la seva pròpia marca NBS així com amb els dels seus representades SBC (patins i guies) i Always (boles transportadores) de qui té, en ambdós casos, la distribució per a Espanya.

Euro Bearings Spain posa al servei dels seus clients un nou servei de 'taller de mecanitzat' dirigit per personal altament qualificat i amb una àmplia experiència en el sector, que permet subministrar qualsevol tipus de mecanitzat:

• Tall i xamfrà d'eixos a mida

• Tall i mecanitzat en els extrems d'eix

• Tall de guies de patins

• Tall i mecanitzat de clavegueres (llarg i colls / rosca sota comanda)

• Fabricació de carros lineals amb eixos

• Aplicació de boles transportadores

• Utillatges especials de precisió

Disposa de 'eixos de precisió' de la seva marca NBS que poden ser massissos o buits, inoxidables, temperats per inducció i rectificats així com de 'eixos laminats'. Aquests productes són adequats per a una gran varietat d'aplicacions: plançons per controls; columnes de guia, brotxes, èmbols, arbres, rodets, mandrils i capçals, barres de tracció i espigues de centratge.

Euro Bearings posa al servei dels seus clients un nou servei de 'taller de mecanitzat'
Euro Bearings posa al servei dels seus clients un nou servei de 'taller de mecanitzat'.

Control i regulació de productes líquids

La Divisió de fluids està especialitzada en el control i la regulació de productes líquids, sòlids o gasosos en sectors tan diversos com el de reg, enginyeria, indústria química, alimentació i obres públiques.

A la 'Secció de muntatge', ubicada a les mateixes instal·lacions de l'empresa, es realitzen totes les proves i els diferents tipus acoblaments sol·licitats pel client. Pel que els temps de resposta arriben a ser immediats.

• Muntatge d'accionaments pneumàtics o elèctrics

• Posicionadotes, caixes de carrera

• Reductors, servo-motors

La ràpida i eficaç resposta que la companyia ofereix als seus clients tant en la disponibilitat del producte com en el seu lliurament es converteix en la principal virtut d'aquesta secció de la companyia.

A la 'Secció de muntatge' es realitzen totes les proves i els diferents tipus acoblaments sol·licitats pel client
A la 'Secció de muntatge' es realitzen totes les proves i els diferents tipus acoblaments sol·licitats pel client.

Assessorament i comercialització de juntes tècniques

El Departament d'estanquitat d'Euro Bearings Spain està dedicat exclusivament a assessorar i comercialitzar tot tipus de juntes tècniques recollides en un catàleg de més de 17.000 referències i amb una disponibilitat d'estoc de lliurament immediat molt important: retens, anells V-rings, segells mecànics , antivibradors, anells rascadors, etc.

De la mà dels seus dos marques representades TTO i Kok, la firma ha consolidat aquesta divisió oferint un servei personalitzat i uns productes de qualitat. I és que els seus importants polítiques de desenvolupament han posicionat a aquestes marques, de reconegut prestigi internacional, en els sectors tecnològicament més avançats.

L'empresa amplia ara la seva vocació de servei posant a disposició dels seus clients un nou 'Servei Expres'. Es tracta d'un servei de producció de 'juntes hidràuliques o pneumàtiques' d'estanquitat fetes a mida, en un temps màxim de 24 hores.

Treballen amb juntes de pistó, juntes rotatives, juntes de tija, juntes tòriques, rascadors i cèrcols de suport. Les juntes poden ser de qualsevol perfil tipus simple o doble efecte i de qualsevol tipus de material (H-PU vermell, LT-PU blau, EPDH negre, MVQ blau, PTFE verge blanc, PTFE blau, polietilè, etc.).

Aquest servei ve recolzat a més pel suport tècnic que ofereix un personal altament qualificat i especialitzat amb el qual el client pot dissenyar i crear conjuntament el producte final desitjat.

La firma té un catàleg de més de 17.000 referències de juntes tècniques
La firma té un catàleg de més de 17.000 referències de juntes tècniques.

Empreses o entitats relacionades

ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis