Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los vehículos industriales comienzan el año con un fuerte crecimiento

Els vehicles industrials comencen l'any amb un fort creixement

11/02/2014

11 de febrer de 2014

El mercat de vehicles industrials en el mes de gener ha aconseguit un increment del 43% i 1.594 unitats matriculades, un volum que si bé és positiu, encara es troba lluny dels volums del període pre-crisi.

L'entrada en vigor de la Normativa Euro 6 ha provocat que algunes de les operacions s'avancin. El volum de matriculacions en vehicles industrials encara està molt per sota de l'esperat, tenint en compte que, al gener de l'any 2008 es van superar les 3.800 unitats matriculades. Això ens indica, que encara queda molt recorregut per aconseguir els volums normals per a aquest segment, que té una antiguitat molt per sobre de la mitjana europea. La menor activitat de sectors importants com el transport i la construcció han ralentit de forma brusca els volums del mercat d'aquest tipus de vehicles.

En el mes de gener els vehicles industrials lleugers, han experimentat un descens del 33,3% i tan sols 34 matriculacions. Seguint la tendència de l'anterior segment, els industrials mitjans descendeixen un 6,9% i 134 unitats. En el cas dels pesats creixen un 55% i 1.426 unitats. Els pesats rígids també descendeixen en el mes de gener un 6,4% i 117 matriculacions. Els tractocamiones superen els seus volums en el començament de l'any amb un creixement del 64,7% i 1.309 matriculacions.

D'altra banda, el segment d'autobusos i autocars en el mes de gener han registrat una caiguda del 40% i 99 unitats matriculades. En el cas dels microbuses, han experimentat un descens del 18,9% i 43 unitats matriculades.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis