Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a David Almazán, nuevo director comercial de Camiones de MAN Truck & Bus Iberia

David Almazán, nou director comercial de Camions de MAN Truck & Bus Iberia

04/02/2014

4 de febrer de 2014

MAN Trucks & Bus Iberia acaba de nomenar a David Almazán com a nou director comercial de Departament de Camions, substituint en el càrrec a Sigfredo Moreno, que va deixar la companyia fa escasses dates i assumint les funcions que, temporalment, havien recaigut en el director gerent de la filial, Robert Katzer.

Almazán, de 37 anys, casat i amb dos fills, és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid. Va començar la seva carrera professional en MAN al juliol de 2007, quan es va incorporar al Departament de Controlling. Al maig de l'any següent va ser nomenat responsable d'aquest Departament.

David Almazán, nou director comercial de Camions de MAN Truck & Bus Iberia
David Almazán, nou director comercial de Camions de MAN Truck & Bus Iberia.
A l'octubre de 2010 va compaginar aquesta responsabilitat amb la de Compres, funcions que solapó fins a març de 2012. Abans d'assumir la Direcció comercial de Camions, ha exercit l'Adreça de l'Àrea de Suport de Negoci fins a gener 2014.

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis