Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a NGK Spark Plug suministra bujías, calentadores y sondas lambda al nuevo Fiat 500L Trekking

NGK Spark Plug subministra bugies, escalfadors i sondes lambda al nou Fiat 500L Trekking

18/10/2013

18 d'octubre de 2013

Imagen

Fiat va presentar el nou model 500L Trekking, una versió de vehicle multi propòsit (MPV) del Best seller Fiat 500.

Per al reduït, motor turbo TwinAir de dos cilindres (70 kW / 90 CV), NGK va dissenyar la bugia ILKR9G8 per a estalvi d'espai. Té una rosca de de M12 i 26,5 mm de llarg abast, com el motor compacte ofereix un espai limitat. A mesura que el motor utilitza el control variable de vàlvules per adaptar-se a la situació de conducció, la bugia ILKR9G8s'adapta al moviment d'alta càrrega i pressió de cilindre. Per complir aquests requisits, compta amb un elèctrode central amb punta d'iridi soldat amb làser. A causa del seu alt punt de fusió (2466 ° C) i la duresa, aquest metall preciós és extremadament resistent a l'erosió per espurnes, la qual cosa permet un elèctrode central amb un diàmetre de només 0,6 mm. A causa del seu disseny prim, barreja aire-combustible més inflamable millora l'espurna, la qual cosa garanteix seguretat d'encès i l'eficiència del motor.

D'altra banda, NGK és l'únic proveïdor de sensors lambda per al motor turbo TwinAir. Fiat instal·la el sensor de banda ampla UAA0001-FA001 de la marca NTK. Est és capaç de detectar la relació airecombustible en un ampli interval de punts de treball - una capacitat vital per al sistema TwinAir variable i les seves canviants relacions d'aire-combustible. Com a sensor de diagnòstic per controlar el rendiment global dels sensors de regulació del convertidor catalític, Fiat va triar el sensor binari de NTK d'òxid de zirconi OZA629-A2.

Per al motor MultiJet2 1.3 litres (62 kW / 85 CV), NGK és proveïdor exclusiu dels escalfadors i els controladors d'escalfament. El motor diésel de quatre cilindres compta amb els tipus I9001AS bugia incandescent i el controlador d'escalfament R41GK. Gràcies a l'avançat sistema d'escalfament ràpid de NGK (GCA), l'I9001AS té un diàmetre de tub incandescent de només 3,5 mm i és capaç d'arribar a 1.000 ° C en només dos segons, proporcionant encès fiable de la barreja de dièsel, fins i tot a temperatures ambienti molt baixes. Juntament amb el controlador d'escalfament, que també subministra escalfament posterior durant diversos minuts, d'acord amb l'exigència d'escalfament del fabricador d'automòbils. Les emissions durant el període d'escalfament del motor es redueixen significativament.

Per a la regulació Lambda, el MultiJet2 1.3 litres utilitza el tipus de banda ampla UAA0002-FA001. Finalment, NGK també està present en el motor de 16V 1,4 litres (70 kW / 90 HP). L'especialista d'encès subministra Fiat la bugia referencia DCPR7I-N-10 en aliatge de níquel per a aquest motor.

Empreses o entitats relacionades

NGK Spark Plug Europe GmbH

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis