Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fuentes de rentabilidad al servicio de la actividad de los clientes
Nous camions de Renault Trucks

Fuentes de rendibilitat al servei de l'activitat dels clients

Redacció Interempresas25/09/2013

Renault Trucks aprofita el pas a la norma Euro 6 per renovar la totalitat de la seva gamma. Aquesta renovació ha comptat amb una inversió de més de dues mil milions d'euros per part del grup Volvo i ha passat les proves més rigoroses de la història de Renault Trucks. L'objectiu de Renault Trucks era clar: proporcionar als seus clients una eina perfecta, fiable i eficient, que els permeti controlar els seus costos. Renault Trucks considera més que mai el camió com una font de rendibilitat que mai ha de deixar tirat al client alhora que és font d'orgull per als conductors i protegeix la seva activitat.

La presentació de la nova gamma Euro 6 de Renault Trucks ha tingut un caràcter excepcional: és la primera vegada que un fabricant renova d'una sola vegada la totalitat de la seva gamma. Una renovació que ha estat objecte d'una inversió de 2.000 milions d'euros per part del grup Volvo i s'ha sotmès a les proves més rigoroses de la història de Renault Trucks.

Nova gamma Euro 6 de Renault Trucks.©Renault Truck SAS

Nova gamma Euro 6 de Renault Trucks.©Renault Truck SAS.

La qualitat i la fiabilitat no són fruit de l'atzar: s'aconsegueixen després d'un llarg període d'estudis i de proves. Des de l'any 2008, tres-cents vehicles han recorregut deu milions de quilòmetres en proves de qualitat i s'han realitzat cinc milions d'hores de proves en bancs, amb temperatures que han oscil·lat entre els -40°C als +60°C.

La nova gamma, dissenyada i desenvolupada en col·laboració estreta amb 50 transportistes internacionals, s'ha dissenyat per donar als clients una eina perfecta, al servei de la seva activitat. Per Renault Trucks, el camió ha de ser una font de rendibilitat, que mai ha de deixar tirat al client, ser motiu d'orgull per als conductors, alhora que protegeix la seva activitat.

Per aconseguir aquests objectius, Renault Trucks ofereix una gamma de vehicles completament renovada per a la Llarga Distància, la Construcció i la Distribució.

La gamma Llarga Distància de Renault Trucks

Per a la seva nova gamma de Llarga Distància, Renault Trucks ha optat per homogeneïtzar la seva oferta. El fabricant ofereix d'ara endavant un sol vehicle, el T de Renault Trucks, que la seva modularidad permet cobrir la totalitat de les necessitats dels clients en l'àmbit del transport de la llarga distància. Aquesta gamma T s'ha dissenyat per oferir als transportistes el perfecte equilibri entre l'estalvi de combustible i la vida a bord. Gràcies a la forma aerodinàmica de la nova cabina, desenvolupada i assajada en túnels del vent, aquesta gamma reuneix en un nou vehicle l'eficàcia i el baix consum del precedent Premium Ruta i el confort i el prestigi del Magnum. Compta amb una cadena cinemàtica millorada, amb nous motors Euro 6 i una cabina mai vista.

Fidel a l'herència del Premium Ruta, la nova gamma de Llarga Distància de Renault Trucks contribueix a reduir els costos de combustible del seu propietari. Amb el seu disseny i un angle d'inclinació del parabrisa a 12°, que millora el coeficient aerodinàmic (Cx) fins a un 12% i la seva nova cadena cinemàtica que millora el seu rendiment, aquesta gamma mostra un dels consums més baixos del mercat, fins a un 5% menys en comparació de la generació anterior i això malgrat les exigències vinculades a la norma Euro 6.

Per Renault Trucks, el camió ha de ser una font de rendibilitat. ©Renault Truck SAS

Per Renault Trucks, el camió ha de ser una font de rendibilitat. ©Renault Truck SAS.

Aquesta nova gamma de Llarga Distància presenta prestacions mai vistes. La seva nova cabina és aerodinàmica, espaiosa i còmoda, amb una amplària de 2,35 m en la davantera i fins a 2,5 m en la posterior. Compta amb una llitera extensible i una llitera superior que pot transformar-se en espai disponible addicional. El túnel motor s'ha reduït fins als 200 mm i desapareix en la versió amb sòl pla. El lloc de conducció ha estat optimitzat amb nous seients dissenyats per Recaro per Renault Trucks, un tauler d'instruments ergonòmic, amb un visualitzador central de 7 polzades, el més gran del mercat. La gamma de Llarga Distància ofereix també un portabultos amb un accés exterior i interior i un angle d'obertura de les portes de 85°. El conductor compta amb diferents ajudes a la conducció per a una major seguretat, amb llums de corba, un volant multifunció ajustable en tres dimensions i un fre de parcamiento elèctric automàtic en la parada del motor.

Referent als motors, la gamma de Llarga Distància de Renault Trucks s'ha dotat dels motors Euro 6 DTI 11 i DTI 13. La caixa robotitzada Optidriver, de sèrie en tota la gamma, porta un nou programari de gestió de canvi de velocitats. Aquesta gamma compta amb un nou sistema de gestió de l'aire, l'Electronic Air Control Unit (EACU), d'una bomba d'adreça amb cabal variable per afavorir l'estalvi de consum i d'una capacitat de gasoil que pot aconseguir fins a 1.475 litres. Per facilitar el manteniment, els feixos elèctrics i pneumàtics s'han separat en el xassís: costat dret per a l'electricitat i costat esquerre per als fluids.

En cas que sigui necessari, el conductor pot activar en el tauler d'instruments un botó ‘24/7’. Una senzilla activació permet la geolocalización instantània i la recuperació de les dades tècniques del vehicle. Es facilita així el tractament de la incidència en un dels 1.600 punts de venda i de servei de Renault Trucks al món. La gamma de Llarga Distància té també un preequipamiento per Optifleet, la solució de gestió de flotes de Renault Trucks que incrementa la rendibilitat d'utilització. Renault Trucks integra en la gamma totes les seves solucions per a la reducció del consum, que ja han demostrat la seva vàlua. El programari d'anàlisi i de seguiment de consum, Optifuel Infomax, s'associa amb la formació per experts Renault Trucks en conducció eficient a la seu dels clients. Aquest programa ha permès, fins avui, la formació de més de 25.000 conductors, amb estalvis de consum que arriben fins al 15% a l'escala d'una flota.

Renault Trucks ha dissenyat els seus nous camions amb l'objectiu d'optimitzar els seus costos globals d'utilització.©Renault Truck SAS...

Renault Trucks ha dissenyat els seus nous camions amb l'objectiu d'optimitzar els seus costos globals d'utilització.©Renault Truck SAS.

Les gammes de Construcció i Construcció – Aplicacions Severes de Renault Trucks

Per als seus nous vehicles de Construcció, Renault Trucks ofereix dues gammes diferents: la gamma Construcció C i la gamma Construcció- Aplicacions Severes, K, per donar així la resposta més eficaç a les necessitats dels clients. La gamma Renault Trucks C, disponible en dos amples de cabina, ofereix sobretot una càrrega útil més important, un consum baix i un confort comparable al d'un vehicle rutero. A més, la seva excel·lent motricitat i les seves capacitats per salvar obstacles li permeten convèncer als professionals del moviment de terres. Per la seva banda, la gamma Renault Trucks K és un nou referent quant a robustesa i al pas d'obstacles, amb el millor angle d'atac del mercat. Ambdues gammes tenen una cadena cinemàtica totalment nova, una cabina mai vista i nous motors Euro 6 idèntics als de la gamma Llarga Distància.

Entre les prestacions aportades per aquestes noves gammes de vehicles de construcció, hem de recordar que la cabina és més espaiosa, més còmoda, més ergonòmica, més encara gràcies als seus botons giratoris. S'ha instal·lat un graó lateral integrat, per poder comprovar fàcilment la càrrega. Els vehicles demostren una robustesa a tota prova, gràcies al reforç de les proteccions per a les peces més exposades als xocs i amb un escut 100% d'acer proposat tant per a la gamma K com per a la gamma C de Renault Trucks. Finalment, les seves capacitats tècniques són excepcionals, amb una excel·lent distància al sòl, fins a 120 tones de PTR (MTMC - massa tècnica màxima de conjunt) i el millor angle d'atac del mercat (32°) per a la gamma K.

La gamma Distribució de Renault Trucks

Per dissenyar la seva nova gamma de Distribució, Renault Trucks s'ha basat en la seva professionalitat, el seu coneixement de l'activitat de la distribució i de l'entorn i els avantatges coneguts i reconegudes de la gamma actual. Aquesta nova gamma s'inscriu en la continuïtat però proposa una oferta més clara: una sola gamma i tres models per cobrir la totalitat de les necessitats dels clients.

Renault Trucks ofereix des d'ara tres models en la gamma D: el Renault Trucks D, un model que va de 10 a 18 tones; el Renault Trucks D Wide, un model de 16 a 26 tones i el Renault Trucks D Access un model amb cabina ultrabaja, de 18 a 26 tones. Aquesta oferta es complementarà pròximament per cobrir les necessitats dels clients en el tram entre 3,5 i 7,5 tones.

En confort ha estat un dels conceptes més atesos pels enginyers de Renault Trucks a l'hora de dissenyar la nova gamma. ©Renault Truck SAS...

En confort ha estat un dels conceptes més atesos pels enginyers de Renault Trucks a l'hora de dissenyar la nova gamma. ©Renault Truck SAS.

Els nous motors DTI 5 i DTI 8 es recolzen en tecnologies reconegudes, adaptades a les aplicacions urbanes. Estan de conformitat amb la norma Euro 6, al mateix temps que milloren els seus nivells d'eficiència i de fiabilitat. El baix consum de la generació precedent es perllonga amb aquesta nova gamma. La possibilitat d'aconseguir el parell màxim des de 900 rpm permet que el conductor no hagi d'exigir al motor i per tant, redueix el consum. De la mateixa manera, la potència generosa del nou motor de 4 cilindres, equivalent a un motor de 6 cilindres, permetrà millorar encara més la capacitat de càrrega dels vehicles.

Renault Trucks ha dissenyat la seva nova gamma D amb l'objectiu d'optimitzar el cost global d'ús dels vehicles. El fabricant ha posat tots els seus coneixements i experiència al servei dels seus clients per oferir una solució global de transport. Es compromet a acompanyar-los durant tota la vida útil del vehicle, i a proporcionar-los solucions eficients en finançament, assegurances, anàlisis del consum de combustible, formacions en conducció eficient, així com serveis de proximitat per assegurar un manteniment eficaç i lluitar contra les despeses d'immobilització.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis