Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MAN entrega 440 camiones a Arabia Saudita y extiende la red de servicio

MAN lliura 440 camions a Aràbia Saudita i estén la xarxa de servei

09/09/2013

Almarai, el fabricant de productes alimentosos a Aràbia Saudita, ha posat en circulació 240 TGS de MAN i ha renovat així una part de la seva àmplia flota d'1.290 caps tractoras de MAN. Almarai gestiona per iniciativa pròpia el transport frigorífic per als seus productes alimentosos. Per a la distribució de mercaderies sensibles a la calor i de fàcil deterioració, els camions es posen en funcionament les 24 hores del dia en tota la regió del Golf Pèrsic així com a Jordània i a Egipte. L'empresa ja havia adquirit nous MAN per a la seva flota l'any 2009.

TGS de MAN
TGS de MAN.
MAN lliura els altres 200 camions TGS amb els canvis TipMatic a l'empresa Global Specified Transport a Aràbia Saudita. 100 dels camions d'aquesta comanda s'han lliurat al juliol a l'empresa de transports.

Els TGS de MAN estan concebuts especialment per a les exigències de les regions del Mitjà Orienti i són per això ideals per a les condicions climatològiques específiques del desert.

El distribuïdor de MAN Truck & Bus, Haji Husein Alireza Co. (HHA) reacciona a la creixent demanda a la regió planificant la construcció de tres nous centres de servei de MAN Service a Aràbia Saudita. En aquest procés, també s'amplia la flota de vehicles de servei.

Empreses o entitats relacionades

MAN Vehículos Industriales (España), S.A.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis