Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vimar Equipos y Teyme ya caminan juntos

Vimar Equips i Teyme ja caminen junts

01/03/2013

1 de març de 2013

Vimar Equips i Teyme, dos fabricants de maquinària agrícola de primer nivell, han decidit unir sinergies. Així, a partir d'ara Teyme pansa a fabricar els equips per a tractament de cultius sota especificacions Vimar, incloent el color corporatiu d'aquesta última. Els clients de Vimar Equips ja han rebut amb interès els nous productes de Teyme. Es tracta de maquinària presentada per Vimar, amb la qualitat i tecnologia que caracteritzen a Teyme, una empresa amb més de 40 anys d'experiència en la fabricació d'equips per a la protecció de cultius.

Vimar ja ha fet lliurament dels primers atomizadores a les zones de Tarragona, Castelló, Huesca, Zaragoza i Rioja, agraint al seu soci ilerdenc els esforços realitzats en la nova línia de màquines Vimar-Teyme.

foto

Empreses o entitats relacionades

Vimar Equipos, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis