Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Euro Bearings renueva su página web

Euro Bearings renova la seva pàgina web

11/02/2013

11 de febrer de 2013

Imagen

L'empresa Euro Bearings Spain, S.L. ha presentat la seva nova pàgina web completament renovada, convertint-la en un espai més actual i adaptat a les noves tecnologies. Amb la idea d'oferir un millor servei al client, aquesta nova web inclou importants novetats no només quant al seu disseny i navegació, ara molt més intuïtiva i àgil, sinó també quant als seus continguts amb la inclusió, per primera vegada, de tots els catàlegs tècnics de la marca ISB en llengua espanyola.

Noves seccions com a ‘Consells Tècnics’, ‘Certificats’ o ‘Notes de Premsa’ pretenen ser una eina de consulta addicional amb les quals facilitar a l'usuari tota la informació tant tècnica com de caràcter més general.

Algunes de les novetats implantades permeten accedir a la visualització de l'estoc en temps real (mitjançant password) o a la gestió online de pressupostos o comandes amb preus i condicions personalitzades per a cada client. També fan possible la seva completa visualització a través dels diferents dispositius mòbils com Ipad, Iphone o Android.

Empreses o entitats relacionades

ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis