Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El secretario de Estado de Infraestructuras, Rafael Catalá, en el Foro Nacional del Transporte

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Rafael Catalá, en el Fòrum Nacional del Transport

11/03/2014

11 de març de 2014

El proper 26 de març es donaran cita a Madrid prop de 300 professionals del transport en el marc del Fòrum Nacional del Transport de Aecoc. El Punt de Trobada, en el qual es reuneixen transportistes, carregadors, agències de transport, operadors logístics i Administració Pública, analitzarà els reptes que té per davant el sector en el nou escenari econòmic i legal.

Rafael Catalá, secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge participarà al tancament de la sessió matinal per analitzar el paper del transport de mercaderies en l'estratègia logística per a la competitivitat. I és que incrementar l'eficiència i optimitzar els recursos, seran dos dels reptes claus de cara al futur.

El nou marc legal del transport ha introduït canvis rellevants i reptes que plantegen de nou el paper de la intermodalidad, la internacionalització, les majors capacitats de transport o les subcontractacions. Destacats professionals com Joaquín del Moral, director general de transport terrestre del Ministeri de Foment; Ovidio de la Frega, president del Comitè Nacional del Transport per Carretera; Julio Villaescusa, president de Fenadismer; Eugenio Vila, president del grup Cadena de Transport d'Aecoc i Marcos Basante, president d'Astic, debatran sobretot això en una taula rodona.

Camió
Camió.

Els mercats propers i emergents són prioritaris per a la internacionalització del transport, però competir amb èxit en aquests escenaris requereix d'adaptació. Per a això, participarà en el Fòrum Jesús Marco López, CEO & Corporate Sales Manager de Marcotran Transports Internacionals, que analitzarà el transport al mercat emergent del Marroc, així com les dificultats i avantatges d'un mercat ple d'oportunitats i reptes comercials.

Així mateix, Jean Louis Nault, logistics development director de X5 Retail Group abordarà l'experiència d'un detallista rus en el plànol de col·laboració amb el seu operador de transport des del vessant mediambiental i la gestió dels consums de combustible i les emissions de diòxid de carboni.

Finalment, s'analitzaran aspectes tan destacats com les oportunitats que ofereix el tren de carretera EMS 25,25 m, de la mà de Robert Van donin Brink, manager Spain & Portugal de Jan de Rijk i la coordinació del carregador amb els seus transportistes, a través del cas pràctic de l’Oreal, analitzat per Fernando Torres, Warehouse & Transport manager of consumer products divisió de la companyia.

Destacades personalitats del sector com Marcos Montero, president del Consell Nacional de Transports Terrestres, participaran també en el Fòrum Nacional del Transport, que reuneix als professionals de les principals companyies del sector.

El Punt de Trobada organitzada per Aecoc, i l'únic en el qual es donen cita totes les baules de la cadena de transport, se celebrarà el proper 26 de març a l'Hotel Auditorium de Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades