Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El 10 por ciento de las ventanas que se fabrican en España es de PVC

El 10 per cent de les finestres que es fabriquen a Espanya és de PVC

26/07/2004

26 juliol 2004

El 2003 es van fabricar a Espanya al voltant de 11,5 milions de finestres, de les quals el 10 per cent van ser de PVC. El rànquing el lidera l'alumini, amb el 71 per cent, seguit de la fusta amb el 17 per cent. El 2 per cent van ser finestres mixtes.

És interessant observar com aquesta situació dista molt de l'europea, on el mercat està liderat pel PVC (39,4 per cent de la producció), que s'imposa a tot Europa excepte en els països del sud, on predomina l'alumini. Aquest darrer material només fa amb la 27,1 per cent de les finestres europees xifra similar al de la fusta escollida per al 29,2 de les finestres europees.

El 2004 el PVC experimentarà un creixement del 9,4 per cent, respecte dels augments del 6,7 per cent en mixt (fusta - alumini), del 0,2 per cent en alumini o, fins i tot, d'un descens del 2, 3 per cent en fusta.

Espanya ocupa el segon lloc a Europa pel que fa a la fabricació de finestres, per darrere d'Alemanya. Més del 10 per cent de les finestres europees, incloent els 25 països de la UE, Noruega i Suïssa, es fabrica al nostre país.

El sector de les finestres, segons dades de ASEFAVE (Associació Espanyola de Fabricants de Façanes Lleugeres i Finestres) s'està veient beneficiat per la bona situació de la construcció, la producció va ascendir en 2003-131.300 milions d'euros. Tot i que més del 40 per cent d'aquesta xifra correspon a materials de construcció, el 8 per cent de la mateixa, és a dir, 4.000 milions d'euros, va correspondre als tancaments envidrats.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

  • Gama de cerraduras

    Gama de cerraduras

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    08/10/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    01/10/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis