Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dow Chemical Ibérica recibe el premio Coashiq a la Seguridad

Dow Chemical Ibèrica rep el premi Coashiq a la Seguretat

26/06/2012

26 de juny de 2012

La Comissió Autònoma de Seguretat i Higiene en el Treball de la Indústria Química i Afins (Coashiq) ha premiat a Dow Chemical Ibèrica en reconeixement a la seva labor en la prevenció dels riscos laborals, en una gala celebrada el passat 20 de juny. Aquesta gala va transcórrer durant la 81ª Assemblea-Jornada Tècnica de Coashiq, a l'Hotel Husa Imperial de Tarragona.

Els premis Coashiq a la Seguretat tenen la finalitat d'incentivar la labor de les empreses del sector químic i afins per reduir els accidents i millores l'acció preventiva. Conseqüència d'aquesta política és el guardó que ha lliurat a Dow Chemical Ibèrica, com a reconeixement dels més alts estàndards en Seguretat pels quals Dow advoca i que s'han materialitzat en l'obtenció del resultat d'un índex de freqüència zero en els accidents amb baixa durant l'any 2011.

En qualitat de representants de Dow Chemical Ibèrica van acudir a l'acte Kepa Díaz de Mendibil, Director del Complex Industrial de Tarragona, i Jose Luis Cullia, EH&S Delivery Leader. En recollir el premi, Díaz de Mendibil va declarar: “Els reconeixements que més enorgulleixen a Dow són els que tenen a veure amb la Seguretat, perquè això implica que estem fent el nostre treball ben i implica, al seu torn, que ho estan fent tots i cadascun dels nostres empleats i contractistes”. Així mateix, va afegir: “Zero incidents, zero accidents, zero excuses: és aquesta filosofia la que ens fa arribar pel cap alt alt”.

Empreses o entitats relacionades

Comisión Autónoma de Seguridad e Higiene en El Trabajo de Industrias Químicas y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    30/07/2024

  • Newsletter Seguridad

    23/07/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis