Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Asociación Innovalia clausura con éxito sus Encuentros de Metrología 2004

L'Associació Innovalia clausura amb èxit els seus Trobades de Metrologia 2004

29/12/2004

29 desembre 2004

L'Associació Innovalia, unitat d'R + D empresarial que pertany a Saretek i integrada a la Xarxa Basca de Ciència, Tecnologia i Innovació (Saretek), ha clausurat amb gran èxit de participació seu calendari de Trobades de Metrologia per la tardor de 2004. Aquests cursos continuaran amb un nou Trobada de Metrologia el gener de 2005 impartit per Trimek, enginyeria de sistemes metrològics, membre de l'Associació Internacional de CMM.
El calendari per a la tardor de 2004 estava format pels cursos "El Assegurament de la Mesura i la Gestió de Calibració: Optimització", "Mètodes de Verificació periòdica de Màquines", en què va presentar també el revolucionari sistema de verificació de MMCs TetraCheck, i "Noves Solucions per Assegurament de Qualitat i Control Dimensional en Processos de Fabricació".
Prop de 30 professionals d'empreses industrials basques com Candemat, Gestamp, Estampacions Biscaia, Robotiker, Fuchosa o M Torres han assistit a l'última de les jornades previstes per aquest any. Ha estat el curs "Noves Solucions per Assegurament de Qualitat i Control Dimensional en Processos de Fabricació" que va tenir lloc l'1 de desembre a les instal·lacions de l'Associació Innovalia a Bilbao.
L'expert encarregat d'impartir la ponència va ser Antonio Ventura-Traveset, director gerent de l'enginyeria de sistemes d'inspecció, metrologia sense contacte i digitalització Datapixel, encara que va comptar amb la col·laboració de l'enginyer Iñaki Plans de la mateixa empresa.
El 21 d'octubre va ser el curs "El Assegurament de la Mesura i la Gestió de Calibració: Optimització", també a les instal·lacions de l'Associació Innovalia a Bilbao i la seva inscripció va ser de 100 euros. El responsable de calibratge de Unimetrik, Jesús Albéniz, va ser l'expert encarregat d'impartir el curs, que estava dirigit a responsables de qualitat, enginyeria i producció.
Mentrestant, el curs "Mètodes de Verificació periòdica de Màquines" va tenir lloc el 28 d'octubre també a les instal·lacions de l'Associació Innovalia a la capital biscaïna i la seva inscripció va ser de 50 euros. El director del departament de Metrologia Avançada de Unimetrik i membre del subcomitè tècnic d'AENOR, Eugen Trapet, va ser l'expert encarregat d'impartir el curs. El doctor Trapet va ser cap del departament de màquines de coordenades del PTB alemany i actualment és representant en el subcomitè de metrologia dimensional d'ENAC i representant d'Espanya en la ISO en el comitè per a l'especificació geomètrica de productes.
L'objectiu d'aquestes trobades, que seguiran impartint el 2005 a causa de l'èxit d'assistència obtingut, és difondre els avenços de R + D més importants del sector entre els professionals, tant de la metrologia com d'altres sectors que apliquen metrologia i calibratge en la seva activitat industrial.
Més informació: www.innovalia.org

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Fundación Robotiker (Tecnalia)
Trimek S.A. - Innovalia Metrology

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis