Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sicur cierra su edición 2010 con un balance positivo
La fira va presentar l'oferta de 1.449 empreses -617 de participació directa-i va registrar 38.145 visites professionals

Sicur tanca la seva edició 2010 amb un balanç positiu

Redacció Interempreses23/03/2010

23 març 2010

Amb una afluència de 38.145 visitants professionals es va clausurar la dissetena edició de Sicur , Saló Internacional de la Seguretat que, organitzat per Ifema, va presentar del 2 al 5 de març de 2010 a Fira de Madrid, l'últim en productes, equips i solucions en Seguretat Contra Incendis, Seguretat Laboral-Sicur Prolabor-i Security.
Segons el balanç de l'organització, Sicur 2010 va congregar a un total de 38.145 visitants professionals
Segons el balanç de l'organització, Sicur 2010 va congregar a un total de 38.145 visitants professionals.

En aquesta ocasió Sicur va reunir l'oferta de 1.449 empreses -617 de participació directa-i un contingut global en el qual seguretat pública i seguretat privada compartir protagonisme subratllant la seva innegable complementarietat. En aquest sentit, cal assenyalar que aquesta edició va comptar amb una important implicació dels diferents cossos i forces de seguretat de l'Estat, entre els quals hi havia el Cos Nacional de la Policia, Guàrdia Civil i la Unitat Militar d'Emergències-UME. Tots ells van prendre part activa en la fira amb la seva presència en estands, així com amb el desenvolupament d'interessants exhibicions d'actuació en diferents supòsits d'emergència i salvament.

Quant a la convocatòria internacional, el saló va congregar 136 empreses d'Alemanya, Argentina, Àustria, Bèlgica, Brasil, Xina, Colòmbia, Estats Units, Finlàndia, França, Índia, Irlanda, Israel, Itàlia, Països Baixos, Pakistan, Polònia, Portugal, Regne Unit, Rep de Corea, Suècia, Taiwan i Turquia, i va registrar un total de 2.843 visites professionals procedents de 70 països, entre els quals va destacar Portugal, seguit d'Itàlia, França i el Regne Unit. Així mateix ha estat especialment nombrosa la presència de professionals de diferents països de l'àrea Iberoamericana, d'on s'han acreditat 200 visitants.

Catalunya, Andalusia i València van ser les comunitats autònomes que més visitants van aportar, a més de Madrid
Catalunya, Andalusia i València van ser les comunitats autònomes que més visitants van aportar, a més de Madrid.

Una altra dada a ressaltar va ser l'alt grau de cobertura nacional d'aquesta convocatòria en la prop de la meitat dels professionals espanyols, concretament un 49%, provenien de fora de Madrid. En aquest capítol, a més de Madrid, les comunitats autònomes que més visitants van aportar van ser Catalunya, Andalusia i València, en aquest ordre.

Una edició participativa i dinàmica

Sicur va celebrar una de les edicions més dinàmiques de la seva trajectòria, amb el desenvolupament d'un atapeït programa d'activitats que, de forma paral·lela a l'exhibició comercial, va atreure l'atenció de nombrosos col·lectius professionals vinculats a les diferents àrees de la seguretat. Un programa obert i altament participatiu en l'organització es van implicar les associacions sectorials, grans i petites empreses, així com a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, i altres entitats privades especialitzades en intervencions d'emergència.

A més, el nou disseny de Forosicur combinar, per primera vegada, ponències informatives sobre l'actualitat sectorial i taules rodones, amb la presentació de casos d'èxit en instal·lacions emblemàtiques a càrrec de diferents empreses. En total de celebrar 65 conferències que van abordar una àmplia temàtica al voltant dels sectors contra incendis, laboral i 'security' i que van comptar amb una afluència de professionals molt satisfactòria.

Els 'Desfilades d'Equips de Protecció Individual' van tenir una gran acollida entre els visitants...
Els 'Desfilades d'Equips de Protecció Individual' van tenir una gran acollida entre els visitants: Una original passarel de novetats en vestuari i equips en seguretat laboral.

També van tenir gran èxit d'assistents dels 'Desfilades d'Equips de protecció individual', una original passarel de novetats en vestuari i equips en seguretat laboral en què es van donar a conèixer les propostes d'empreses Dragó, Francisco Mendi; Industrial Starter Espanya; Irudek 2000 ; Meplasjar, Oroel, i STS. Els Desfilades d'es van organitzar en col·laboració amb Asepal i l'Agència Avenue.

Com ja és habitual, Sicur va dedicar un lloc destacat a la innovació en el seu 'Galeria de Nous Productes', un espai que, en aquesta ocasió, va posar l'accent a 35 productes i serveis dels quals 8 van correspondre al sector de contra incendis; 13 a seguretat laboral-Sicur Prolabor-i 14 a 'security'.

La 'Galeria de nous productes' va ser el millor escenari per presentar les últimes incorporacions al mercat
La 'Galeria de nous productes' va ser el millor escenari per presentar les últimes incorporacions al mercat.

El programa d'activitats es va completar amb les presentacions realitzades de l'innovador equipament de la Comunitat de Madrid i el seu programa de de Seguretat i Atenció d'Emergències, les exhibicions de les noves proves físiques d'accés al cos de Bombers de l'Ajuntament de Madrid, el concurs " Muster Bombers, així com diferents maniobres i exhibicions de rescat tant del Cos de Bombers com de la Unitat Militar d'Emergències-UME. A més, la Secció de Guies Canins de la Comissaria General de Seguretat del Cos Nacional de Policia i Servei Cinològic de la Guàrdia Civil van realitzar dues presentacions operatives de guies canins, i l'Associació Espanyola d'Escortes (ASES) va dur a terme tres demostracions que van simular diferents supòsits d'intervenció i protecció contra agressió, atemptats, evacuació, etc.

El programa d'activitats de Sicur va comptar, entre d'altres...
El programa d'activitats de Sicur va comptar, entre d'altres, amb les exhibicions de les noves proves físiques d'accés al cos de Bombers de l'Ajuntament de Madrid.

Més activitat

Sicur va ser també va ser el marc de celebració del 'Dia del Foc' organitzat per Tecnifuego-Aespi; de la presentació de Retropol II, una exposició de vehicles policials antics a càrrec d'Associació Espanyola de Directors de Seguretat, i de la presentació del XII Edició del Concurs Fotogràfic Emergència 112.

D'altra banda moltes de les empreses expositores, van aprofitar la seva presència a Sicur per realitzar demostracions 'en viu' amb propostes de gran novetat, que han permès al visitant testar el producte i conèixer l'abast real dels seus avantatges i utilitats. Simulacres d'incendi; proves amb els més avançats escàners, explosions, proves de tir, i fins i tot el llançament d'un còctel Molotov han estat, entre moltes altres, algunes de les exhibicions de major impacte mediàtic i professional, que han vingut a reforçar el paper de Sicur com a plataforma d'informació.

Empreses o entitats relacionades

Sicur - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    03/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    30/07/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis