Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Según AES, la videovigilancia IP destaca en el mercado de la seguridad electrónica con mayor crecimiento
Les companyies fabricants cada cop inverteixen més recursos en xarxes IP

Segons AES, la videovigilància IP destaca en el mercat de la seguretat electrònica amb major creixement

Redacció Interempreses07/03/2010

8 març 2010

Segons AES, en el marc de Sicur 2010, la videovigilància IP destaca en el mercat de la seguretat electrònica com el segment de producte de major creixement. L'evolució ha estat clara durant els darrers anys, ja que, tot i que segueixen sent els equips analògics els que prevalen si analitzem el parc instal·lat, el major creixement es produeix en equips amb tecnologia IP, especialment presents en el mercat de noves instal·lacions, però també en l'actualització de les instal lacions existents. Això és degut al fet que els equips IP són capaços d'adaptar la senyal analògica per al seu emmagatzematge i tractament en IP. Les companyies fabricants cada cop inverteixen més recursos en xarxes IP, bé amb sistemes especialitzats en una partida del portafoli (càmeres, gravadors, switchers) o complets (càmeres, gravació, commutació, monitorització, gestió central i anàlisi).
Així mateix, l'anàlisi de contingut d'imatges està guanyant interès entre integradors i usuaris, per les seves altes capacitats per a l'assistència en la presa de decisions per part d'operadors i cossos de seguretat públics, tant en temps real com amb imatges gravades, i els nous estàndards de compressió com el H.264, utilitzat ja pels fabricants més innovadors.
És en els usuaris, concretament en els departaments de TI de les organitzacions, on millor veuen la productivitat d'elements de seguretat connectats a xarxes IP. L'existència prèvia d'aquestes xarxes per a altres usos (comunicació empresarial, correu electrònic, Internet) ofereix una reducció de costos i creació de sinergies empresarials sense precedents.
Altres segments de l'activitat de seguretat també estan girant cap a la connectivitat IP com són els sistemes d'intrusió i la megafonia, amb conceptes com comunicacions d'alarma per IP o veu IP.
Això empeny els fabricants de tecnologies de seguretat a adaptar els seus equips a tot tipus d'estàndards de comunicacions, o crear nous interfícies oberts, com la plataforma recentment creada el 2008 ONVIF.
Pel que fa a detecció d'intrusió, es recorre a la inversió en la fiabilitat dels dispositius davant les falses alarmes D'aquesta manera, es desenvolupen detectors que analitzen les dades rebudes dels diferents sensors que els componen, per prendre decisions d'alarma d'alta fiabilitat. També la seguretat de la comunicació davant possibles sabotatges facilita l'evolució de les comunicacions d'alarma a receptores per IP.
En sistemes d'incendi, es tendeix a la connexió dels dispositius en la seva totalitat en un llaç analògic, la possibilitat d'intercanvi d'elements d'un sistema "en calent" sense la necessitat de desconnexió d'aquest o dispositius molt sofisticats com detectors d'incendi que es camuflen dins del sostre, sense sobresortir a la superfície, i amb un nivell de detecció comparable als millors detectors de la indústria. I és que els fabricants també es preocupen de l'aspecte arquitectònic i de disseny, quan l'element de seguretat està a la vista de l'usuari. Aquesta també és una tendència, abandonant els colors i materials menys afavoridors, o contaminants.

En aquests moments, en què els grans projectes d'infraestructures es realitzen en la seva majoria per companyies de Project Management, la tendència més habitual és la integració de sistemes de seguretat sota un controlador comú (programari de gestió), que no només gestiona la seguretat d'accés a un espai, o la videovigilància, sinó també la productivitat o la seguretat informàtica en alguns casos.

Altres equips innovadors continuen sent la biometria en reconeixement d'empremta o facial, o equips per a aplicacions especials com antivandàlics, antideflagrants o subaquàtics o per a condicions de temperatura extrema, manca de lluminositat o ambients industrials.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    03/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    30/07/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis