Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Denios presenta su nuevo almacén resistente al fuego
Flexible quant a equipament i lloc de col·locació

Dénia presenta el seu nou magatzem resistent al foc

Font: Dénia15/02/2010

15 febrer 2010

Dénia és un soci amb gran experiència en el terreny de la protecció contra incendis, no només a Espanya, sinó també en 15 països a tot Europa i Estats Units. L'empresa, amb seu central a Alemanya i delegació per a Espanya i Portugal a Saragossa, acaba de llançar un producte específic per a tot el mercat europeu. Es tracta del nou magatzem resistent al foc amb la qualificació DenSafe, que té una gran flexibilitat pel que fa a l'equipament i lloc de col·locació.

Els armaris DenSafe faciliten enormement la legalització com a magatzem de Productes Químics, APQ, ja que estan proveïts els certificats conformes amb les normes de la UE. Així mateix, amb DenSafe, el client rep una magnífica protecció contra el risc d'incendis acompanyada d'una relació qualitat-preu òptima. Amb aquesta nova classe de magatzems, a la protecció contra incendis s'afegeix una important component econòmica. Segons les anàlisis de mercat realitzats per Dénia, aquestes característiques completen el perfil requerit en el mercat espanyol. A més, els enginyers de Dénia, familiaritzats amb les legislacions europees i nacionals, han trobat una solució que es basa en les exigències habituals dels clients. Aquesta satisfà completament les exigències legislatives espanyoles i les converses amb les autoritats, amb experts asseguradors o amb els bombers es faciliten enormement. D'aquesta manera no hi ha dubte que amb DenSafe, en matèria de protecció contra incendis, un està en bones mans.

DenSafe disponible en els models 240, 360, 480 i 600, que corresponen a la longitud total del sistema
DenSafe disponible en els models 240, 360, 480 i 600, que corresponen a la longitud total del sistema.

Resistència al foc de 30 a 120 minuts

DenSafe permet emmagatzemar recipients que continguin líquids inflamables i combustibles o utilitzar la seva superfície de magatzem, per exemple, com un espai on barrejar pintures, o bé com a estació de dipòsit o de dosificació.

La resistència al foc es certifica entre EI 30 i EI 120 minuts segons EN 13501-2. En conseqüència, el magatzem possibilita l'emmagatzematge de substàncies perilloses d'acord amb la legislació vigent mitjançant una resistència al foc de 30 a 120 minuts des de l'interior i l'exterior. L'eficiència d'aquest producte està confirmada mitjançant certificacions d'institucions de gran renom.

El magatzem es subministra amb curts terminis de lliurament gràcies a la seva manera de construcció, i és adequat per al seu muntatge a l'interior o bé per utilitzar a l'aire lliure. La sòlida construcció d'acer s'ha estandarditzat i, en comparació amb altres sistemes resistents al foc, està composta d'equipaments i mètodes de fabricació més senzills.

El marc es fabrica d'acord amb exigències estàtiques i les parets i els sostres estan formats per planxes de fibra mineral resistents al foc amb excepcionals propietats aïllants. Això contribueix a la reducció de costos. Les planxes estan revestides en ambdós costats amb una coberta d'acer galvanitzada i addicionalment laminades (panells tipus sandvitx).

El magatzem resistent al foc està disponible amb diferents varietats de portes, és a dir d'una o dues fulles. Totes amb certificat de prova segons EN 1634.

La cubeta de retenció està fabricat en acer galvanitzat S 235 de 3 mm de gruix segons EN 10025. L'estanquitat es certifica segons DIN EN 571-1 amb certificat de prova. Per descomptat, per garantir un ancoratge segur, el material de fixació serà proporcionat al client. La superfície de la cubeta està formada de reixetes galvanitzades extraïbles. Els orificis de ventilació estan protegits mitjançant un sistema tallafocs lliures de manteniment. Segons la utilització, el magatzem pot equipar-se amb components de protecció contra explosions (antideflagrants).

La resistència al foc de DenSafe se certifica entre EI 30 i EI 120 minuts segons EN 13501-2
La resistència al foc de DenSafe se certifica entre EI 30 i EI 120 minuts segons EN 13501-2.

DenSafe disponible en els models 240, 360, 480 i 600. Aquestes descripcions corresponen a la longitud total del sistema. L'amplada total comprèn només 2.450 mm. Això comporta una millora dels costos derivats del transport, ja que el magatzem cap en un camió normal amb lona. El flexible concepte d'espai interior fa possible que l'equipament interior estigui orientat a les necessitats particulars de cada empresa, el qual també pot ser personalitzat mitjançant la integració d'elements estàndards com il luminació i prestatgeries entre altres possibilitats. També s'inclouen accessoris com ventilació forçada, calefacció, sistemes de climatització i d'extinció d'incendis, etc.

Per descomptat, Dénia dóna el seu suport quan es tracta de realitzar gestions amb les autoritats o d'elaborar plans de fonamentació o de connexió elèctrica. Les opcions disponibles converteixen aquest magatzem prefabricat resistent al foc en un producte multiusos per a l'emmagatzematge de substàncies perilloses. A l'interior, tant líquids extremadament i fàcilment inflamables com substàncies tòxiques, es troben protegits i adequadament conservats.

Aquest producte és un exemple d'una protecció contra incendis eficaç i que evita molèsties formals innecessàries. Una mostra més de la qualitat dels productes és la seva homologació per part de l'DIBt (Institut Alemany de Tècniques Constructives) segons la normativa alemanya, la més restrictiva a nivell europeu. També es dissenyen i fabriquen models i dimensions especials.

Empreses o entitats relacionades

Denios

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis