Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valencia define el primer estándar europeo de buenas prácticas logísticas

València defineix el primer estàndard europeu de bones pràctiques logístiques

15/11/2008

15 novembre 2008

L' Institut Tecnològic de l'Embalatge, Transport i Logística (ITENE) , representant espanyol en el consorci de centres i organismes que desenvolupen el projecte europeu Bestlog, va presentar el passat 13 de novembre a València les normes que formaran l'estàndard europeu de bones pràctiques logístiques Bestlog i els criteris i gestions que s'han seguit per a la seva selecció.

La presentació del projecte va anar a càrrec del director del Departament de Logística de l'Institut de Tecnologia de Berlín (TU), Peter Franke. La sessió va tenir una menció especial a l'àmbit de la certificació del personal en el sector del transport i logística, amb la intervenció de Graham Ewer, representant de l'European Logistics Association (ELA), entitat més significativa del sector logístic a Europa. En aquest punt s'han detectat mancances i buits normatius a nivell europeu, sobretot en aspectes com la conducció eficient i la seguretat i higiene.

Per parlar de l'estat actual de l'estandardització en el sector de la logística i el transport tant a Espanya com a Europa, es va comptar amb la intervenció de la cap de servei de Normalització d'AENOR, Elena Ordozgoiti, i del director tècnic de la Fundació ICIL , Jaume Mira. Per part d'ITENE, els investigadors Ramon Alonso i Patricia Bellver tractaran els beneficis de la implantació de sistemes de gestió en empreses de transport i els resultats obtinguts en l'enquesta Bestlog, respectivament.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Instituto Tecnológico del Embalaje, Transporte y Logística - Itene

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis