Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Allplas Sistemas de Ventanas, innovación y tecnología al servicio de los clientes
La seva llarga trajectòria l'ha situat com a empresa pionera en el sector de tancament metàl·lic

Allplas Sistemes de Finestres, innovació i tecnologia al servei dels clients

Redacció Interempreses21/10/2008

21 octubre 2008

Allplas és una empresa gallega que treballa en estreta col·laboració amb la marca alemanya de perfils de PVC Kömmerling. Amb una llarga experiència basada en més de 40 anys de presència en el mercat de la fusteria metàl·lica, es va constituir com a empresa el 1987.
Urbanització O Castelo, Sada (A Coruña). Fusteria en PVC foliat embero a 2 cares
Urbanització O Castelo, Sada (A Coruña). Fusteria en PVC foliat embero a 2 cares.
El potencial creixement i expansió d'aquests anys l'han consagrat com a empresa capdavantera en el sector, oferint qualitat, disseny i innovació en la seva gamma de productes. Formada per un complet i qualificat equip de professionals que té cura minuciosament cada detall des de la selecció de les matèries primeres fins a la posterior execució en obra, Allplas és una companyia capdavantera en el seu sector, que comercialitza tot tipus de solucions constructives de fusteria en PVC, alumini , acer inoxidable i ferro.
Allplas realitza assaigs de productes amb els seus propis equips calibrats anualment per laboratoris homologats i acreditats per ENAC en col·laboració amb el departament de qualitat, control i assaig dels seus principals proveïdors, entre els quals destaca Kömmerling

Saber triar els proveïdors, bàsic per satisfer les demandes dels clients

Allplas fa una acurada selecció de les matèries primeres que li permetin fabricar tot tipus de tancaments per als seus clients. De fet, l'empresa fa més de 15 anys com a distribuïdor oficial de Kömmerling, especialista en el mercat europeu en sistemes de perfils de PVC per a finestres i amb qui treballen en plena col·laboració.

Actualment les zones d'actuació de Allplas abasten un mercat molt ampli, tant a nivell nacional, com internacional, apropant-se al client bé a través de la seva pròpia línia comercial o mitjançant Agents Col·laboradors amb establiments associats, amb un espai d'exposició on es pot apreciar la qualitat del producte fabricat i rebre assessorament per part dels professionals. Per això, compta amb més de 60 punts de venda a tot el nord i centre d'Espanya (Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, la Rioja, Navarra, Castella i Lleó i Madrid) i Portugal.

Així mateix, des de l'empresa consideren als seus col·laboradors com a part de la dinàmica i innovadora estructura empresarial capaç de complir amb el compromís del client. Pel que fa al mercat internacional, Allplas està contínuament en contacte amb mercats al continent africà (Camerun, Angola, Cap Verd, Mauritània i Marroc), i europeu (França i Portugal). I, des de la pròpia empresa, el seu personal assessora, fabrica i comercialitza tot tipus de solucions constructives de fusteria amb una cultura basada en 5 pilars: qualitat, servei, disseny, innovació i respecte al medi ambient (en la línia del concepte GreenLine de Kömmerling ).

Instal·lacions centrals de Allplas, a Lugo
Instal·lacions centrals de Allplas, a Lugo.

Qualitat, servei i disseny

Allplas compte, des d'octubre de 2001 amb la certificació de qualitat, sota la norma ISO 9001:2000 que implica que tots els seus processos estan perfectament identificats i controlats per evitar qualsevol pèrdua de qualitat en el producte, garantint contínuament la satisfacció i fidelització del client i que, any rere any, amb el manteniment del segell de qualitat expedit per Aenor, corrobora el compliment de les exigències de qualitat de l'organització.

A més, compta amb un complet equip comercial preparat per atendre i gestionar de manera eficaç tot tipus de consultes abans i després de la venda. L'aposta de Allplas per millorar el servei i la seva preocupació per incrementar l'atenció als clients ha portat la direcció de l'empresa a crear un departament de servei post-venda amb recursos propis que s'encarregarà de gestionar tots els suggeriments i demandes sol·licitades.

També el disseny és una part important en la filosofia de l'empresa. Els productes oferts per Allplas en els diferents materials emprats (PVC, alumini, ferro), i acabats, permeten llibertat de disseny, tant en obres de renovació com en obra nova, integrant sense problemes en qualsevol estil arquitectònic, on l'arquitecte pot desenvolupar la seva pròpia creativitat.

Edifici Ronda de la Muralla (Lugo). PVC color blanc de 2 cares amb persiana interior
Edifici Ronda de la Muralla (Lugo). PVC color blanc de 2 cares amb persiana interior.
Actualment, Allplas disposa d'un equip investigador a les seves instal·lacions, dedicat a aquesta activitat en col·laboració amb la Universitat de la Corunya, i la Conselleria d'Innovació, Disseny i Desenvolupament de la Xunta de Galícia

Innovació i respecte al medi ambient, una aposta amb futur

Any rere any Allplas realitza un gran esforç per dotar a l'organització de moderns i eficaços recursos tècnics que millorin i optimitzin la gestió dels seus processos a través de noves tecnologies, de manera que la productivitat final es vegi augmentada, els terminis de lliurament reduïts i la qualitat del producte frec l'excel • lència Tots els sistemes de fusteries ofereixen les millors prestacions quant a transmitància tèrmica, permeabilitat a l'aire i atenuació acústica, superant àmpliament els requeriments mínims establerts pel Codi Tècnic de l'Edificació (CTE).

Així mateix, els seus productes contribueixen a la sostenibilitat mediambiental mitjançant un estalvi energètic eficaç, el reciclatge de les retallades de producció i la implantació d'un programa de gestió de residus.

Allplas manté aquest compromís amb el medi ambient optant per la implantació de la norma UNE-EN ISO 14001 i seleccionant proveïdors com Kömmerling, amb compromís mediambiental en la seva fabricació, en la gestió de residus i en el seu reciclatge.

Habitatge unifamiliar a PVC foliat embero a 2 cares amb persiana interior
Habitatge unifamiliar a PVC foliat embero a 2 cares amb persiana interior.
Tres plantes de fabricació especialitzades

Allplas és el resultat d'una llarga experiència basada en més de 40 anys de presència en el mercat de la fusteria metàl·lica, constituint-se com empresa el 1987.

Situada a Lugo, concretament al polígon industrial d'O Ceao, on té dos dels seus tres plantes de producció: planta de PVC, amb 3.000 metres quadrats de superfície destinats a fabricació, exposició i oficines, planta d'acer inoxidable de 1.300 metres quadrats de superfície, i la planta d'alumini, amb 1.800 metres quadrats dedicats en exclusiva a la fabricació de fusteries d'alumini.

Actualment, l'empresa compta també amb delegació pròpia al Polígon Industrial de Matorral, a Fuerteventura. D'altra banda, a Portugal té una planta de 700 metres quadrats destinada a la producció de PVC, situada al polígon industrial de Adaúfe, a Braga.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis