Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Veka consolida y amplía su ‘Marca N’

VEKA consolida i amplia el seu 'Marca N'

09/06/2008

9 juny 2008

La companyia VEKA , especialista en tancaments per a portes i finestres, ha rebut la Marca N d'Aenor per a la seva nova perfileria de 70 mm, alhora que ha renovat aquest certificat per als sistemes de perfils de PVC que ja comptaven amb aquest reconeixement.
La marca N de Aenor és una marca voluntària de qualitat que testifica que un producte compleix els requisits establerts en determinades normes Uneix, relatius a aspectes de seguretat i aptitud per la funció.
La perfileria de 70mm de VEKA distingida des d'ara amb la Marca N ha estat llançada al mercat recentment i forma part del projecte de VEKA de portar a l'obra nova i la rehabilitació, els sistemes de finestres que garanteixin els majors nivells d'aïllament tèrmic i acústic , als preus més competitius del mercat.
La Marca N d'Aenor és una marca de conformitat que testifica que un producte compleix els requisits establerts en determinades normes Uneix, relatius a aspectes de seguretat i aptitud per la funció.
La concessió i el seguiment del dret d'ús de la marca N de Aenor es gestiona a través dels Comitès Tècnics de Certificació, fòrums en els quals estan representats fabricants, empreses explotadores de serveis, consumidors, usuaris i l'Administració.

VEKA ha obtingut la marca N d'Aenor, una marca voluntària de qualitat
VEKA ha obtingut la marca N d'Aenor, una marca voluntària de qualitat.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Vekaplast Ibérica, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis