Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carpintería Industrial Binéfar, Carinbisa, en Veteco 2008
Pavelló 14, estand D09

Fusteria Industrial Binéfar, Carinbisa, en VETECO 2008

Redacció Interempreses28/04/2008

28 abril 2008

En la present edició de VETECO, Carinbisa presenta com a novetats una nova gamma de finestres i un airejador per ajudar a la ventilació dels habitatges complint les exigències del nou CTE.
Fusteria Industrial Binèfar, SA és una empresa registrada per Aenor, i els seus productes, certificats amb marca 'N' de Aeor, ofereixen unes altes prestacions tècniques complint amb els requisits del nou Codi Tècnic de l'Edificació.
Detall de la ferramenta oscilobatent de GU-BKS
Detall de la ferramenta oscilobatent de GU-BKS.

Línia de finestres de doble junta i fusta laminada

Es desenvolupen dos models de fabricació amb fulles de perfil europeu i 70 mm de gruix, doble junta de goma isofònica, escopidors d'alumini embotit en el marc, perns regulables de doble ancoratge, i falleba Aire12. El model bàsic es fabrica en fusta de Pi Flandes qualitat C / CB (seminetes), en Iroko i en niangon. El model especial es fabrica en fusta de Pi Flandes qualitat C / CA (neta sense nusos).

També es presenta l'opció de fabricar finestres en fusta laminada. Aquesta opció està disponible a les sèries: Doble Junta, Aire 12, i Fusta-Alumini (finestra mixta). Els perfils de fusta utilitzats són de Pi Silvestre, Pi Insignis, Roure i Iroko, encolats amb cues tipus DIN EN 204-D4 i amb segell de qualitat ITF-Rosenheim. Tant per full com per marc s'utilitza el mateix perfil format per tres lames i de secció 72 x 86 mm.

Com millora en les finestres de Carinbisa, s'ha modificat la ferramenta oscilobatent, optant per incorporar a partir d'ara en les seves finestres la ferramenta de GU-BKS. També s'afegeix de sèrie en les finestres de més d'1 full (2 o 3 fulles) frontisses ocultes de fals compàs per unificar l'estètica de totes les frontisses de la finestra.

Airejador Air-In llinda Carinbisa

S'ha desenvolupat en conjunt amb la signatura Air-In un sistema de ventilació per a finestres de fusta, que satisfà tots els requisits del nou CTE. Explicant a més amb filtres antipartícules i un elevat aïllament acústic.

Aquest aireador va totalment integrat en el bloc de finestra Carinbisa, col·locat en el cabecero de la finestra o en el calaix de persiana.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Carpintería Industrial Binéfar, S.A.-Carinbisa-
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis