Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alulux – Roller Star, en Veteco 2008
Pavelló 4, estand C04

Alulux - Roller Star, a VETECO 2008

28/04/2008

28 abril 2008

Alulux llança al mercat la primera lama recta autoblocant de seguretat. En VETECO pot veure aquesta nova lama RE-1002 recta de seguretat, dissenyada per a cobrir les necessitats de tots els fusters, ia més, per satisfer les exigències de l'arquitecte i constructor preocupats per obtenir els millors resultats en matèria de seguretat sense descuidar l'estètica i el disseny dels seus projectes.
Aquest perfil proporciona, en una persiana de 1 metre d'alçada, 44 punts de bloqueig en tancar
Aquest perfil proporciona, en una persiana de 1 metre d'alçada, 44 punts de bloqueig en tancar.
La nova lama RE-1002 està fabricada en alumini extruït de doble paret que garanteix la màxima seguretat gràcies al seu perfil intermedi autoblocant (patentat per Alulux). Aquest perfil proporciona en una persiana d'1 metre d'alçada 44 punts de bloqueig en tancar, la qual cosa fa impossible la seva obertura forçada des de l'exterior, garantint així un altíssim nivell de seguretat a la llar.

A més, la nova lama RE-1002 recta de seguretat està disponible en la més àmplia gamma de colors per poder oferir solucions específiques en cada situació i exigència.

Proporciona una superfície de cobertura de la lama principal de 38 mm, una superfície de cobertura de la lama intermèdia de 11 mm i una superfície de cobertura total tancada de 45 mm. El gruix nominal de lamel principal i intermèdia és de 7 mm. Es necessiten unes 21 làmines per metre quadrat, que proporcionen un pes aproximat de 9,5 quilos pro metre quadrat.

Tota la gamma de persianes Alulux compleix les exigències del nou Codi Tècnic de l'Edificació en matèria d'aïllament tèrmic i acústic. A més, tots els productes Alulux han obtingut el Marcatge CE, una exigència legal obligatòria que certifica que totes les persianes enrotllables compleixen la normativa UNE-EN 13659:2004 'Persianes. Requisits de prestacions inclosa la seguretat '.

Alulux també disposa del certificat de qualitat Aenor ISO 9001:2000 i IQNET que certifiquen la qualitat i acabats dels seus productes.

Empreses o entitats relacionades

Alulux - Roller Star Holding, S.L.
Asociación Española de Normalización y Certificación
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis