Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AENOR presenta la campaña informativa de la marca de calidad para productos plásticos

AENOR presenta la campanya informativa de la marca de qualitat per a productes plàstics

16/10/2002

16 octubre 2002

El passat 24 de setembre va tenir lloc a les oficines d'AENOR (Associació Espanyola de Normalització i. Certificació) a Madrid la presentació oficial de la Campanya Informativa de la Marca N de qualitat per a productes plàstics.
En el transcurs de la presentació van intervenir els diferents implicats en la Campanya. Com a moderador, Andrés Blázquez, director de Certificació de Productes d'AENOR, va comentar l'objectiu principal de la campanya: informar de la importància de la qualitat com a factor diferenciador a prescriptors i fabricants, a Espanya ia l'estranger, davant mercats cada vegada més competitius .
Ricardo Pascual, Responsable de l'Àrea de Certificació de Producte d'AENOR, va realitzar una anàlisi de la situació actual de la Certificació en sector del plàstic a Espanya, destacant les següents xifres: 1.238 productes certificats, de 131 empreses, 70 de les quals són espanyoles i 60 internacionals, el que indica el prestigi de la Marca N, fins i tot més enllà de les nostres fronteres.
Arturo Cerro, en la seva primera intervenció davant els mitjans de comunicació després del seu nomenament com a nou director general de ANAIP (Confederació Espanyola d'Empresaris de Plàstic), va destacar el suport que des de fa anys presta la seva associació a les iniciatives relacionades amb la millora de la qualitat en els processos industrials. ANAIP va ser pionera de la Marca de Qualitat, la primera a crear-se el 1970. Arturo Turó va voler assenyalar la intenció de la indústria plàstica de continuar avançant en el terreny de gestió de la qualitat, a través de la conscienciació dels prescriptors de l'important paper per fer partícips a noves empreses i sectors d'activitat.
La campanya, coordinada per l'agència de comunicació Edelman PRW, es desenvoluparà al llarg de 12 comunitats autònomes i conclourà el proper mes de març de 2003. Demà es celebra a Bilbao. La campanya consta de diversos materials informatius, entre els quals destaquen un fullet informatiu, un CD divulgatiu i una pàgina web, que inclourà notícies i fotografies de les pròpies jornades, així com informació d'interès.
L'assistència es pot confirmar al telèfon 91556 gener 1954.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Plastics Europe Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis