Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Carpintería Industrial Binéfar presenta sus novedades en Veteco
Pavelló 14, estand D09

Fusteria Industrial Binéfar presenta les seves novetats en VETECO

26/03/2008
En la propera edició de VETECO , Fusteria Industrial Binèfar SA presentarà com a novetats una nova gamma de finestres i un airejador per ajudar a la ventilació dels habitatges complint les exigències del nou CTE.

26 març 2008

Fusteria Industrial Binéfar SA és una empresa registrada per Aenor, i els seus productes, certificats amb marca 'N' de Aeor, ofereixen unes altes prestacions tècniques complint amb els requisits del nou Codi Tècnic de l'Edificació.

Línia de finestres de doble junta i fusta laminada

Es desenvolupen dos models de fabricació amb fulles de perfil europeu i 70 mm de gruix, doble junta de goma isofònica, escopidors d'alumini embotit en el marc, perns regulables de doble ancoratge, i falleba Aire12. El model bàsic es fabrica en fusta de Pi Flandes qualitat C / CB (seminetes), en Iroko i en niangon. El model especial es fabrica en fusta de Pi Flandes qualitat C / CA (neta sense nusos).

També es presenta l'opció de fabricar finestres en fusta laminada. Aquesta opció està disponible a les sèries: Doble Junta, Aire 12, i Fusta-Alumini (finestra mixta). Els perfils de fusta utilitzats són de Pi Silvestre, Pi Insignis, Roure i Iroko, encolats amb cues tipus DIN EN 204-D4 i amb segell de qualitat ITF-Rosenheim. Tant per full com per marc s'utilitza el mateix perfil format per tres lames i de secció 72 x 86 mm.

Com millora en les finestres de Carinbisa, s'ha modificat la ferramenta oscilobatent, optant per incorporar a partir d'ara en les seves finestres la ferramenta de GU-BKS. També s'afegeix de sèrie en les finestres de més d'1 full (2 o 3 fulles) frontisses ocultes de fals compàs per unificar l'estètica de totes les frontisses de la finestra.

Detall de la ferramenta oscilobatent de GU-BKS
Detall de la ferramenta oscilobatent de GU-BKS.

Airejador Air-In llinda Carinbisa

S'ha desenvolupat en conjunt amb la signatura Air-In un sistema de ventilació per finestres de fusta, que satisfà tots els requisits del nou CTE. Comptant a més amb filtres antipartícules i un elevat aïllament acústic. Aquest airejador va totalment integrat al bloc de finestra Carinbisa, col·locat al capçal de la finestra o al calaix de persiana.

Detall de col·locació del airejador en el marc
Detall de col·locació del airejador en el marc.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Carpintería Industrial Binéfar, S.A.-Carinbisa-
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis