Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ventajas del diseño profesional automatizado
InDesign Server permet als editors obtenir tots els avantatges de l'automatització sense sacrificar la creativitat

Avantatges del disseny professional automatitzat

David Vargas, director comercial de Mad Systems11/03/2008
Els editors professionals d'avui dia poden aprofitar els avantatges que l'edició automatitzada ofereix: menors costos de producció, menor temps de comercialització, major personalització i efectivitat de màrqueting, així com la capacitat de generar nous fluxos d'ingressos per a les empreses. Així mateix, també requereixen conservar un nivell de qualitat elevat i coherent en els productes finals. Adobe InDesign Server és compatible amb totes les funcions principals del programa InDesign CS3 i, a més, ofereix la possibilitat d'automatitzar i integrar aquestes funcions en altres aplicacions empresarials.
Imagen

Creació d'anuncis per part de l'usuari

Les solucions desenvolupades per InDesign Server permeten als editors professionals obtenir tots els avantatges empresarials de l'automatització sense sacrificar la creativitat. Entre les noves funcions principals s'inclouen totes les funcions principals de InDesign CS3, compatibilitat amb API de Java; compatibilitat amb serveis Microsoft Windows, i una versió universal per equips Mac basats en Intel.

Atès que el programari Adobe InDesign Server és un sistema de solucions d'edició personalitzada, les seves aplicacions tant en línia com fora de línia són virtualment il limitades. Malgrat això, en el mercat actual les empreses utilitzen InDesign Server fonamentalment de quatre maneres: màrqueting personalitzat, edició de fullets i catàlegs, creació personalitzada d'anuncis en línia i automatització del flux de treball editorial.

Imagen

Màrqueting personalitzat

També anomenat publicació de dades variable o VDP, el màrqueting personalitzat permet als editors crear continguts atractius que es dirigeixin directament als individus en lloc de grups amplis. Les solucions desenvolupades per InDesign Server poden crear des de postals amb missatges i imatges únics a complets catàlegs basats en els hàbits de compra d'un individu determinat.

Els encarregats del màrqueting personalitzat utilitzen les solucions desenvolupades per InDesign Server, en general, per produir repeticions d'una publicació per a diferents clients. Les diferències entre repeticions varien des de diferents elements en la mateixa pàgina a la creació de documents completament diferents. En conseqüència, les empreses són capaços de crear promocions més eficaços i fidelitzar els seus clients.

Creació de fullets i catàlegs

Les solucions desenvolupades per InDesign Server poden agilitzar en gran mesura la producció de diferents tipus de documents, entre ells fullets, materials de punt de venda, fulls informatius de productes i fins i tot catàlegs complets. En un flux de treball típic, els dissenyadors experimentats comencen per crear una plantilla d'alta qualitat. A continuació, un director de productes o un altre professional de màrqueting seleccioneu el text i les imatges.

La solució d'edició fusiona el contingut amb la plantilla i genera de manera automàtica un document preparat per imprimir idèntic al document dissenyat de forma manual. Ja sigui una agència de màrqueting que proporciona servei a clients corporatius o un equip intern, les solucions desenvolupades per InDesign Server poden ajudar a reduir els costos i accelerar la producció de documents d'alta qualitat.

Els diaris i revistes utilitzen solucions desenvolupades per InDesign Server per agilitzar i millorar en gran mesura el procés de creació d'anuncis classificats i independents. Ara, els clients poden crear ràpidament els seus propis anuncis en línia per mitjà d'una àmplia varietat d'estils i plantilles, i obtenir una precisa vista prèvia abans de publicar-los.

Al mateix temps, els diaris i revistes poden acceptar anuncis més endavant en el procés de producció i oferir als seus clients opcions de major valor. El resultat és que poden oferir noves oportunitats publicitàries i millorar la relació amb el client sense sacrificar qualitat ni necessitar recursos addicionals.

El programari Adobe InDesign Server és un sistema de solucions d'edició personalitzada
El programari Adobe InDesign Server és un sistema de solucions d'edició personalitzada.

Automatització del flux de treball editorial

Els editors de llibres, diaris o revistes utilitzen les solucions desenvolupades per InDesign Server per automatitzar part dels fluxos de treball editorial. Alguns utilitzen InDesign Server per realitzar tasques que requereixen un gran treball de processament i que habitualment es realitzen a l'escriptori, com la creació d'arxius i miniatures PDF.

Altres utilitzen aquestes solucions per permetre a escriptors i editors treballar en articles des ubicacions remotes mitjançant un navegador web. InDesign Server els permet realitzar necessaris ajustaments de text que d'una altra manera requeririen una versió d'escriptori del programari Adobe InCopy o InDesign.

L'edició automatitzada és un nou i apassionant camp. Cada dia els usuaris busquen noves maneres de portar més enllà de l'automatització les tasques de les que ja s'encarreguen i de crear nous serveis. InDesign Server els proporciona una flexible plataforma amb nombroses possibilitats per generar nous fluxos d'ingressos. Els únics límits per a la seva utilització són la imaginació i les necessitats i oportunitats específiques de la seva empresa.

Mad Systems

Mad Systems, fundada el 1996 com a empresa de serveis informàtics per empreses i professionals del sector gràfic, editorial i la comunicació, ofereix solucions TIC, serveis de consultoria i serveis informàtics per a pimes i grans corporacions. És distribuïdor oficial de Fabricants com: Apple, HP, Epson, Intel, Microsoft (Small Business Specialist), Symantec, GFI, Panda, FileMaker, EFI, Adobe i Quark. Com diferencial i garantia de qualitat, Mad Systems compta des de 2001 amb la certificació Aenor en Gestió de Programari Original, pel seu compromís en la utilització i distribució de programari original.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis