Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kömmerling celebra su 25 aniversario en España dominando los perfiles de PVC
El seu secret és la formulació del PVC i en un procés d'extrusió d'última generació

Kömmerling celebra el seu 25 aniversari a Espanya dominant els perfils de PVC

Redacció PU08/01/2008
Kömmerling revolucionar la construcció de finestres en els anys 60 introduint el PVC com a matèria primera. Des de llavors seus tancaments de PVC han gaudit d'una gran acceptació gràcies a la seva capacitat d'aïllament tèrmic i acústic, la seva adaptabilitat a qualsevol forma i estil arquitectònic, i la seva relació qualitat / preu. La companyia, que compleix amb el nou Codi Tècnic de l'Edificació (CTE) en qualsevol zona climàtica i en qualsevol orientació de façana, compleix ara 25 anys a Espanya, com un dels pioners dels sistemes de fusteries de PVC a Espanya.
Unes finestres en mal estat influeixen no només en l'aparença estètica de la llar o establiment sinó també en una important pèrdua d'energia que tindrà repercussió tant en termes mediambientals i econòmics (calefacció i aire condicionat), com de pèrdua d'energia i, per tant, de confort.

Les finestres són, a més, els punts més sensibles d'una casa. Per elles s'escapen els graus de temperatura que mantenen confortable l'entorn. Aquestes pèrdues són una de les raons per la que es gasta més energia de la que en realitat és necessària (fins el 47 per cent del consum energètic a les llars espanyoles està destinat a calefacció i refrigeració) a més d'oferir una important font de llum al llar i aïllar del soroll exterior.

Quan de solucionar aquests problemes es tracta, l'extrusió de perfils de plàstic no té parangó. Els perfils de Sistemes Kömmerling s'adapten perfectament a les necessitats estètiques i d'aïllament de qualsevol edifici oferint les millors prestacions quant a aïllament tèrmic, acústic i de permeabilitat a l'aire, tenint així la tranquilitat de complir sempre amb el CTE en totes les orientacions de façana i en totes les zones climàtiques, garantint sempre la millor relació qualitat-preu.

La tecnologia avançada dels perfils, l'estanquitat, el gruix del vidre i la distància entre cristalls, han fet possible que les finestres Kömmerling redueixin el soroll exterior que es percep dins de l'habitació, fins a aconseguir un nivell de benestar superior. Però a més, les cantonades de les finestres fabricades amb perfils Kömmerling estan soldades i no enganxades, i el muntatge de juntes estanques de cautxú sintètic és perfecte. Com a conseqüència, aquestes finestres són les més hermètiques del mercat evitant, a més, la condensació interior. Els agents climàtics més desfavorables no suposen cap preocupació, ja que els perfils asseguren un perfecte aïllament durant anys i anys. A més, impedeixen la condensació d'aigua i suporten no només la corrosió, sinó també el salnitre i els atacs de floridures i bacteris, que poden acabar amb la vida d'altres perfils o finestres.

El PVC és per naturalesa un material molt dur, al que gràcies a modificacions en la seva fórmula molecular, exclusives de Kömmerling, se li dota en la seva fabricació d'una gran resistència a l'impacte, garantida per nombroses proves de laboratori. La seva capacitat de resistència als cops es fa particularment patent en les cantonades, on els perfils van soldats tèrmicament, sense cola. El resultat final és una unió molt homogènia, que sembla feta d'una peça, obtenint la millor solució mecànica i estètica.

Imagen

Pioners en PVC per a construcció

Kömmerling va començar la fabricació en sèrie de perfils per a finestres el 1967, utilitzant una fórmula revolucionària i pròpia de PVC. El PVC es va convertir en un material perfecte que millorava la resistència a l'impacte, molt més durador i que podia adaptar-se fàcilment a qualsevol forma i estil decoratiu. Així, va néixer a Pirmasens (Alemanya) un nou concepte de finestra que avui és tota una realitat.

En aquest desenvolupament juguen un paper vital els experts i qualificats professionals i les fortes inversions que Kömmerling realitza en R + D anualment, tot això en benefici dels seus productes i clients. Per aquest motiu, Kömmerling és avui un dels líders mundials en la producció de perfils per a finestres de PVC i té presència empresarial a més de 30 països amb fàbriques pròpies, sucursals i delegacions.

L'acceptació que els productes Kömmerling tenen entre els arquitectes europeus es deu principalment a la seva adaptabilitat a qualsevol forma i estil arquitectònic, la seva capacitat d'aïllament tèrmic i acústic i la seva excel lent relació qualitat / preu. Gràcies a aquesta acceptació, Kömmerling és el primer fabricant europeu de sistemes de perfils de PVC per a finestres.

A Espanya des de 1982

Kömmerling celebra aquest any 2007 el seu 25 aniversari a Espanya, contribuint enormement al ràpid desenvolupament del mercat de finestres de PVC a la Península Ibèrica. Avui en dia, la firma compta amb una extensa xarxa de distribuïdors a Espanya i Portugal, i amb una àmplia representació de fabricants de finestres exclusius.

Un èxit que Kömmerling pretén repetir a Iberoamèrica, on ja està present en els principals mercats i que es fonamentarà en un dinàmic i ambiciós pla de desenvolupament futur.

25 anys promovent l'estalvi energètic

Els principals objectius del Codi Tècnic de l'Edificació són els de millorar la qualitat de l'edificació i promoure la innovació i la sostenibilitat econòmica, energètica i mediambiental i Kömmerling porta ja 25 anys subministrant perfils que compleixen amb aquesta qualitat i prestacions. En Kömmerling s'enorgulleixen de complir amb el nou Codi Tècnic de l'Edificació (CTE) en qualsevol zona climàtica i en qualsevol orientació de façana, no ara, sinó des de fa 25 anys, sent un dels pioners dels sistemes de fusteries de PVC a Espanya.

Per a això Kömmerling disposa d'una àmplia gamma de sistemes de fusteries. Destaquen Eurodur 3S, EuroFutur Elegance o Premidoor.

Imagen

El control de qualitat en el procés de fabricació

El secret per fabricar els millors perfils està en l'acurada selecció de les matèries primeres per l'elaboració del PVC, en la tecnologia d'última generació i en les eines de precisió que s'utilitzen. Només així es garanteix a l'usuari final la màxima qualitat.

Durant el procés d'extrusió, el departament de control de Kömmerling curta mostres dels perfils a intervals regulars, comprovant que totes les seves propietats compleixen les exigències màximes. En el banc d'assaigs, les finestres acabades han de suportar condicions extremes per assegurar els seus valors d'impermeabilitat a l'aigua i l'aire, i la seva resistència davant fortes pressions de vent. Només així es garanteix a l'usuari final la màxima qualitat.

Kömmerling ha estat a Espanya el primer fabricant de perfils de PVC per a finestres que ha aconseguit la marca espanyola de qualitat Aenor de producte certificat per al seu sistema Eurodur. Així mateix posseeix la certificació Aenor d'empresa registrada.

En Kömmerling, la qualitat ha de respondre a cada moment als més alts estàndards de la indústria, de manera que els controls s'estenen a tot el procés de fabricació dels perfils. De les matèries primeres es controla la granulometria, el percentatge d'humitat, impureses, colabilitat, etc. Del procés de fabricació se sotmet a control la gelificació, temperatura Vicat, mòdul elàstic, dimensions i toleràncies, etc. Quant al perfil acabat, s'analitza la resistència a l'impacte, la resistència de cantonades, l'estabilitat, etc., I es realitza un xenotest de resistència a la intempèrie.

Perfils de PVC

Les finestres elaborades amb perfils de PVC són més aïllants que les fabricades amb materials com l'alumini. Això es deu a una simple llei física: com més baixa és la conductivitat tèrmica, major és l'aïllament i, mentre que l'alumini té un coeficient de conductivitat extremadament alt, el del PVC és molt baix. La baixa conductivitat tèrmica dels perfils de PVC i la possibilitat de muntar diferents tipus de vidres aïllants, permeten mantenir dins de l'habitatge un clima perfecte, independentment del fred i la calor que faci a l'exterior.

Les finestres ofereixen una total estanquitat a l'aigua, al vent ia la contaminació. Les finestres de PVC no necessiten ser pintades ja que la seva superfície gairebé no admet brutícia seca, humida o agressiva. A més, es netegen fàcilment.

Els tancaments PVC van proveïdes de reforços d'acer galvanitzat en tots els seus perfils principals (marcs, fulles, pals). Això permet realitzar fulles de grans dimensions (fins a 2,56 metres quadrats de superfície), al mateix temps que són capaços de mantenir les seves prestacions, fins i tot davant els vents més forts, suportant velocitats de més de 100 quilòmetres per hora.

Des del punt de vista ecològic el PVC és un dels materials més forts. La matèria primera consta principalment de sal comuna i el seu reciclatge i reutilització han arribat a un nivell molt alt.

Imagen
En Kömmerling, la qualitat ha de respondre a cada moment als més alts estàndards de la indústria, de manera que els controls s'estenen a tot el procés de fabricació dels perfils

Cuidant el medi ambient amb GreenLine

GreenLine és un concepte posat a punt per Kömmerling per preservar els recursos naturals del nostre planeta, mitjançant tres actuacions convergents:

L'estalvi d'energia, ja que una fusteria ben concebuda, fabricada i instal és un factor determinant per aconseguir un estalvi d'energia eficaç.

El reciclatge de les retallades de producció, fins i tot dels antics bastidors de PVC. Reciclar permet reduir l'energia necessària per a la producció de nou material, i al seu torn es tracta d'una manera eficaç de controlar el material rebutjat.

L'optimització dels components de la matèria primera. Els materials més purs permeten garantir una durabilitat i un envelliment dels tancaments sense degradació ni risc per al'home. D'altra banda, la composició dels perfils GreenLine ha eliminat per complet els elements pesants, com el plom i el cadmi, substituint aquests per altres més ecològics, com el calci i el zinc. El compromís de GreenLine s'estén des del començament de fabricació dels perfils fins el seu futur reciclatge.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis