Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La 5ª edición de SaMmi se prepara para 2008

La 5 ª edició de Sammi es prepara per a 2008

20/12/2007

20 desembre 2007

El passat 19 d'octubre, els Comitès Organitzador i Assessor del 5è Saló del Manteniment, Muntatges i Instal·lacions (Sammi) , van visitar les instal·lacions del CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona), on es va a celebrar aquesta nova edició del Saló.
En aquesta visita es va poder apreciar l'àmplia sala que acollirà el Saló, sala totalment diàfana amb una superfície útil total de 1.100 metres quadrats. Una zona d'uns 4.000 metres quadrats albergarà els estands d'expositors que ocuparan una superfície prevista útil de 1.161 metres quadrats. Després de la visita al recinte, es va celebrar la reunió programada dels Comitès en la qual es va informar de la situació del Saló i es van debatre, analitzar i decidir diferents aspectes organitzatius que conformaran el bon desenvolupament del Saló.
Cal assenyalar que l'Organització, després de l'anàlisi de les gestions prèvies realitzades, ha considerat oportú integrar el previst Saló de la Automatització al Saló de Manteniment, Muntatges i Instal lacions, per confirmar-com ja s'havia previst-que la seva interrelació és a tots efectes total. Això facilitarà que els expositors que integren el sector Automatització, Processos i Producció, puguin sentir-se plenament identificats dins del sector específic de «Automatització i Sistemes de Control» inclòs en Sammi.

Es van tractar en aquesta reunió aspectes significatius de la situació en la data i de l'actual procés organitzatiu del Saló, en els diversos temes que s'estan omplint, com la captació d'expositors, amb una cobertura superior al 50 per cent i amb un increment de superfície mitjana d'estand del 40 per cent, la situació d'estands reservats, tenint en compte l'ampliació de superfície del Saló «Sammi» per donar cabuda a expositors d'Automatització i Sistemes de Control, la situació dels expositors confirmats i en curs de decisió; el model d'invitació professional i el registre d'inscripcions que s'està dissenyant, així com el pla de captació de visitants previst, entre altres temes.

Un dels punts presentats és l'avenç en l'organització de les Jornades Tècniques que les associacions ACEIM, AEIH, AEM, AENOR i AERCE desenvoluparan en el marc del Saló. Es preveuen cinc Jornades Tècniques de mig dia de durada cadascuna, específiques dels propis àmbits de les diverses associacions, les quals quedaran reflectides en els corresponents programes, així com en el programa global de pròxima edició.

Des de l'Organització del Saló es va emfatitzar una vegada més l'interès que existeix a que el Saló es mantingui i augmenti com a referent del Manteniment a Espanya. Amb aquesta finalitat, totes les accions, siguin organitzatives o de suport als expositors, van encaminades a oferir als visitants la màxima qualitat, tant d'oferta de serveis i productes, com d'imatge del Saló.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Asociación Española de Profesionales de Compras, Contratación y Aprovisionamientos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis