Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Cumbre Industrial y Tecnológica abre sus puertas
SUBCONTRACTACIÓ, protagonitza la Cimera Industrial

La Cimera Industrial i Tecnològica obre les seves portes

Redacció MU04/12/2007

La Fira Internacional de Maquinària i Tecnologies per a la fabricació és un punt de trobada ineludible del 25 al 28 de setembre 2007 per a tots els sectors afins a la fabricació que ofereix a les empreses participants l'oportunitat de mostrar la seva activitat, productes i serveis a un ampli i excepcional col·lectiu de visitants professionals. Subcontractació, Fira Internacional de la Subcontractació i Cooperació Interempresarial. Emmarcada en la Cimera Industrial i Tecnològica, té un protagonisme propi en aquesta trobada, per la seva condició de cita al servei de la petita i mitjana empresa subcontractista.

La Cimera Industrial i Tecnològica ofereix noves solucions a la indústria, amb una exposició internacional dirigida als sectors més significatius en la fabricació de béns d'equip. Així, una edició més, el certamen reuneix a diferents sectors al voltant de les àrees de "Maquinària, Equips, Accessoris i Subministraments" (soldadura, maquinària per fosa i decoletatge, forja, laminació i tractament de superfícies, siderometalúrgica, subministrament i manutenció) , "Tecnologies" (components per a maquinària, robòtica, electrònica i electricitat, manteniment industrial, gestió i serveis empresarials, innovació i investigació tecnològica) i "Subcontractació".

L'edició anterior

Un total de 1.139 expositors van estar presents el 2005 en aquest espai multisectorial, que any rere any representa un motor comercial i de desenvolupament industrial de primer ordre per a totes aquelles empreses compromeses amb la competitivitat, la innovació i els serveis de qualitat. Del conjunt de participants, el 80 per cent va expressar la seva intenció de repetir a la mostra, segons recullen les enquestes realitzades al final de la darrera edició. Sobre aquesta base s'ha llançat ja la campanya de captació d'expositors per a 2007, que combina accions dirigides a empreses la presència en el certamen és habitual amb la recerca de nous clients.

Visitants: campanya més ambiciosa i internacional

En l'apartat de visitants, el disseny de la campanya és molt ambiciós i reforça les actuacions en l'escena internacional. El treball en aquest àmbit ha estat molt centrat aquesta vegada a les necessitats de l'expositor, que ha fixat els grups objectius de clients del seu interès, tant nacionals com estrangers, als quals des de Bilbao Exhibition Centre s'ha dirigit bona part dels esforços comercials . Aquest mateix principi determina el desenvolupament del programa de delegacions estrangeres que l'entitat firal ha coordinat per a la Cimera Industrial i Tecnològica i altres convocatòries internacionals juntament amb oficines comercials, associacions sectorials, distribuïdors, oficines de la SPRI (Societat per a la Promoció i Reconversió Industrial) i revistes tècniques per garantir l'assistència de professionals estratègics i propiciar així l'intercanvi comercial.

La Cimera és una cita obligada per a responsables de les àrees tècniques i de compra de la indústria aeronàutica, d'automoció, ferroviària, d'electrodomèstic, de màquina-eina, naval i de béns d'equip.

Subcontractació

El sector de la subcontractació compte, un cop més, amb l'única fira internacional en la seva especialitat al nostre país i una de les cites més destacades en l'àmbit europeu. Amb un increment del 13 per cent en expositors participants en la seva última edició-en 2005 van ser 612 - ha aconseguit concentrar a les principals empreses nacionals i estrangeres de la subcontractació industrial, facilitant amb això una eina eficaç a les petites i mitjanes empreses per a la promoció de les seves activitats.

Un complet trobada industrial

Imagen
La 14 º edició de subcontractació compta amb nombroses participacions agrupades de diferents països (França, Itàlia, Portugal, Holanda, Argentina ...), així com de sectors clau com el d'automoció o el d'aeronàutica

Seguint l'esquema de treball d'anys anteriors, la Cimera Industrial i Tecnològica facilita la creació de fòrums de debat a través d'un ampli programa de Jornades Tècniques i reunions del màxim nivell.

D'aquesta manera, si el 2005 es van debatre qüestions relacionades amb "La innovació i la millora competitiva en la indústria de fosa", "L'acer galvanitzat en la construcció, les infraestructures i les instal·lacions industrials" i "La situació actual del sector del metall ", entre moltes altres, la Cimera de 2007 ofereix una nova anàlisi als reptes més urgents que es produeixin fins aleshores en l'actualitat industrial.

La Cimera de 2007 ofereix una nova anàlisi als reptes més urgents de l'actualitat industrial

El vessant participativa de la trobada es veu reforçada per una nova edició del Fòrum de la contractació, un programa d'entrevistes concertades entre visitants i expositors que constitueix un complement molt adequat al certamen i millora el seu potencial com a centre de negocis.

Imagen

Automatització i manteniment industrial

En la seva edició de 2007, la Cimera Industrial i Tecnològica presta especial atenció a l'automatització i el manteniment industrial, oferint a les empreses d'aquests sectors un punt de trobada que garanteixi la màxima rendibilitat a la seva participació. En aquest apartat s'emmarquen el programa de visitants compradors i els acord de col·laboració signats amb reconeguts experts de l'àrea, que converteixen el certamen en referència de l'automatització i el manteniment industrial per a aquest any.

Subcontractació, fira líder

Dins de la Cimera Industrial i Tecnològica, Subcontractació té, igual que en edicions anteriors, un protagonisme indiscutible com l'única fira internacional en la seva especialitat al nostre país i una de les cites més destacades en l'àmbit europeu. Gràcies al suport de les Borses de Subcontractació de les Cambres de Comerç, les associacions sectorials i una trajectòria consolidada, el certamen és en l'actualitat una plataforma molt valorada pels professionals del sector i un important centre de negocis.

La 14a edició de subcontractació compta a més amb nombroses participacions agrupades de diferents països (França, Itàlia, Portugal, Holanda, Argentina...), així com de sectors clau com el d'automoció o el d'aeronàutica. En aquest àmbit, el Clúster d'Automoció del País Basc, Acicae, ha organitzat per primera vegada per als seus integrants una àrea expositiva pròpia molt dinàmica en què se celebren reunions i entrevistes entre proveïdors i clients.

En resposta a les accions de promoció exterior de suport a la fórmula de participació agrupada, dissenyada especialment per fomentar la presència de petites i mitjanes empreses, estan presents, a més, grups de firmes de Portugal, Itàlia, Argentina i Holanda, i, en el nostre país, d'Àlaba, Biscaia, Guipúscoa, Alacant, Cantàbria, Sevilla, Vigo i Navarra. Des de l'àmbit associatiu, entitats com Acicae, Cluster d'Automoció del País Basc, Asimeco, Associació Industrial per a la Millora de la Competitivitat, i HEGAN, Cluster d'Aeronàutica del País Basc, organitzen per primera vegada una àrea expositiva pròpia per als seus integrants, on es desenvolupen diferents iniciatives.

Finalment, Subcontractació és el marc per a la convocatòria dels "II. Premis Nexe", un guardó creat pel Comitè Tècnic Assessor del certamen per reconèixer públicament l'esforç de persones, empreses o institucions pel progrés, promoció i internacionalització d'aquest sector.

Sectorització per pavellons

La Cimera Industrial i Tecnològica constitueix aquest any l'única trobada dirigit als sectors més significatius en la fabricació de béns d'equip. La resposta obtinguda per les empreses de soldadura i automatització permeten anticipar la creació d'un fòrum multisectorial de gran potencial comercial.

La firmes relacionades amb la siderúrgia, la maquinària per a fosa, forja, laminació i tractament de superfícies i la subcontractació estan ubicades al pavelló 1 del recinte, mentre que en el 2 es localitzen les de soldadura, automatismes, electrònica, subministraments, metrologia, manutenció, manteniment industrial i noves tecnologies. Finalment, el pavelló 3 està dedicat íntegrament a la subcontractació industrial.

Imagen

Coordinació de delegacions de compradors

Igual que en anys anteriors, i com a part de l'estratègia del departament de visitants per captar representants del més alt nivell, la Cimera Industrial i Tecnològica rep de nou l'assistència de delegacions internacionals de compradors, integrades principalment per gerents i caps de producció de països de tot el món. Coordinat pels agents de Bilbao Exhibition Centre a l'estranger, la xarxa exterior de la SPRI i les oficines comercials de cada àrea, els esforços per a aquest programa s'han centrat fins ara en tretze països: Xile, Argentina, Mèxic, Brasil, Veneçuela, Marroc, Tunísia, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Holanda, França i Portugal.

Jornades Tècniques i Activitats Paral · leles

La Cimera Industrial i Tecnològica es completa, una vegada més, amb jornades de qualitat sobre temàtiques molt diverses. L'avanç de programa inclou la convocatòria de AEM al voltant de "La lència en la Gestió del Manteniment", la de EVE, amb el títol "Estalvi d'energia i reducció d'emissions de CO2 en la Indústria", una cita sobre "Optimització i Planificació de la Producció en Empreses Industrials; aplicació de les TI "organitzada per Informació Business Solutions i la jornada d'Aenor, que coincideix amb el seu vintè aniversari. El "IV Fòrum Tècnic Internacional de Fundició" convocat per Azterlan-Tabira i la "Taula Rodona sobre la Nova Norma EN ISO 3834" a càrrec CESOL tanquen, de moment, el ventall de propostes.

Per la seva banda, el "Fòrum de la contractació", servei que s'ofereix tant a expositors com visitants per tal de dinamitzar la seva presència a la Cimera, proporcionant informació estratègica per als seus interessos, crea un espai més per a l'intercanvi comercial entre contractistes i fabricants. En el marc d'aquesta iniciativa el 2005 es van fer més de 800 trobades.

La Cimera Industrial i Tecnològica constitueix aquest any l'única trobada dirigit als sectors més significatius en la fabricació de béns d'equip

Empreses, nacionals i estrangeres, de subcontractació industrial, maquinària, equips i subministraments per a fosa, forja, laminació i tractament de superfícies, soldadura, robots, eines i petita maquinària auxiliar, maquinària i equips per siderúrgia, manteniment industrial, decolletatge, automatització, electricitat i electrònica, emmagatzematge i elevació, envàs i embalatge, codificació, marcatge i identificació, metrologia i noves tecnologies converteixen aquest any la mostra en el punt de trobada internacional més important en l'àmbit industrial.

Jornades tècniques i activitats paral·leles

Seguint l'esquema de treball d'anys anteriors, la Cimera Industrial i Tecnològica facilitarà la creació de fòrums de de debat a través d'un ampli programa de Jornades Tècniques i reunions del màxim nivell.

Jornada EVE

Del 2007.09.25 al 2007.09.25

Estalvi d'energia i reducció d'emissions de CO2 a la indústria

Aula de Ponències Cambra d'Àlaba

Del 2007.09.25 al 2007.09.28

Optimització i planificació de la producció en empreses industrials

Jornada AENOR

Del 2007.09.26

20 anys liderant la Qualitat i la Confiança

Jornada AZTERLAN-Tabira

26/09/2007

IV Fòrum Tècnic Internacional de la Fosa

Jornada AEM

Del 2007.09.26 al 2007.09.27

La lència en la Gestió del Manteniment

Jornada Tècnica Acer Galvanitzat

26/09/2007

Jornada Tècnica de l'Acer Galvanitzat en la construcció

Jornada CESOL

26/09/2007

Taula rodona sobre la norma ISO 3834

Lantek EXPERT III

28/09/2007

Lantek EXPERT II

La República Txeca a la Cimera

L'Agència Txeca de Promoció Comercial (CzechTrade) que coordina la presentació agrupada dels fabricants del país centreeuropeu, al pavelló 1 de Cimera Tecnològica i Industrial, està preparada per atendre les firmes espanyoles que busquen proveïdor o pretendre invertir al país. A través de la xarxa de les delegacions comarcals, l'CzechTrad'organisme únic del seu gènere a la República Txeca, està en contacte intens amb més de trenta mil fabricants. Gràcies al coneixement del teixit empresarial txec i la robusta infraestructura, el CzechTrade s'ha convertit en una eficient plataforma que està a disposició a les empreses espanyoles que aspiren internacionalitzar les seves activitats.

Amb el padrinatge del CzechTrad'es presenta un grup d'empreses txeques, entre aquestes destacades firmes d'indústria metal·lúrgica, empreses que ofereixen solució integral per a la filtració industrial, així com els fabricants de matèries primeres.

A més de soldadures toves, entre els expositors també participaran fabricants de trens d'engranatge, de fusteria i mobiliari metàl·lic, fabricants de grans estructures industrials o armadures de soldadura, proveïdors de peces forjades, materials de recremat o productors de separadors i filtres industrials.

Els tallers de fosa capacitats per oferir foneries d'alumini, zinc, acer, bronze, llautó o fosa grisa, juntament amb els tallers de mecanitzats (mecanització de peces metàl·liques exacta en centres CNC) posen marc a l'exposició d'empreses txeques.

Major informació disponible a la pàgina oficial de l'agència txeca de promoció exterior: www.czechtrade.org.es

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Hegan - Asociación Cluster de Aeronáutica y Espacio del País Vasco

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis