Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector responde a la Cumbre Industrial y Tecnológica
Prop de 700 expositors de 25 països s'han inscrit en el certamen

El sector respon a la Cimera Industrial i Tecnològica

Redacció PU27/11/2007
La resposta positiva dels diferents sectors que conformen el certamen, els nous serveis oferts als seus participants i un programa d'activitats paral·leles ampli i molt dinàmic marcaran la propera edició de la Cimera Industrial i Tecnològica, que tindrà lloc els dies 25 a 28 de setembre a Bilbao Exhibition Centre.
A tres mesos de la seva celebració, prop de 700 expositors de 25 països s'han inscrit ja a la Fira Internacional de Maquinària i Tecnologies per a la Fabricació, on s'exposaran les últimes innovacions de països com Espanya, Alemanya, EUA, França, Itàlia, Portugal i Suècia, principalment, encara que també estaran representats Argentina, Àustria, Bèlgica, Canadà, Xina, Dinamarca, Egipte, Holanda, Israel, Japó, Noruega, Polònia, Regne Unit, República Txeca, Suïssa, Taiwan, Turquia, Ucraïna.

Sectorització per pavellons

La Cimera Industrial i Tecnològica constitueix aquest any l'única trobada dirigit als sectors més significatius en la fabricació de béns d'equip. La resposta obtinguda per les empreses de soldadura i automatització, així com el nivell de participació registrat fins a la data en el seu conjunt, permeten anticipar la creació d'un fòrum multisectorial de gran potencial comercial.

La firmes relacionades amb la siderúrgia, la maquinària per a fosa, forja, laminació i tractament de superfícies i la subcontractació estaran ubicades al pavelló 1 del recinte, mentre que en el 2 es localitzaran les de soldadura, automatismes, electrònica, subministraments, metrologia, manutenció, manteniment industrial i noves tecnologies. Finalment, el pavelló 3 estarà dedicat íntegrament a la subcontractació industrial.

Imagen

Subcontractació, Fira Internacional

Amb un total de 354 empreses de 17 països confirmades fins al moment, Subcontractació continua sent l'única fira internacional del sector a Espanya i una de les cites de referència a Europa. Alemanya, Argentina, Àustria, Bèlgica, Xina, Dinamarca, Egipte, Espanya, França, Holanda, Itàlia, Japó, Portugal, Suècia, Suïssa, Taiwan i Turquia seran alguns dels mercats presents en aquest certamen dirigit a la subcontractació industrial i cooperació interempresarial , l'índex de creixement es va situar en un 13 per cent en l'edició de 2005.

En resposta a les accions de promoció exterior de suport a la fórmula de participació agrupada, dissenyada especialment per a fomentar la presència de petites i mitjanes empreses, hi seran presents, a més, grups de signatures de Portugal, Itàlia, Argentina i Holanda, i, en el nostre país, d'Àlaba, Biscaia, Guipúscoa, Alacant, Cantàbria, Sevilla, Vigo i Navarra. Des de l'àmbit associatiu, entitats com Acicae, Cluster d'Automoció del País Basc, Asimeco, Associació Industrial per a la Millora de la Competitivitat, i Hegan, Cluster d'Aeronàutica del País Basc, organitzaran per primera vegada una àrea expositiva pròpia per als seus integrants, on es desenvoluparan diferents iniciatives.

Finalment, Subcontractació serà el marc per a la convocatòria dels "II. Premis Nexe ", un guardó creat pel Comitè Tècnic Assessor del certamen per reconèixer públicament l'esforç de persones, empreses o institucions pel progrés, promoció i internacionalització d'aquest sector.

Imagen

Nous serveis a l'expositor

Per a l'actual edició de la Cimera, Bilbao Exhibition Centre ha posat a disposició dels expositors nous serveis especials per promocionar la seva participació a la Fira, maximitzant així la seva rendibilitat.

Amb aquest objectiu, a més de les accions habituals dirigides a mantenir puntualment informat el col·lectiu de visitants i facilitar el seu accés a la mostra, el treball en aquesta àrea es complementa en l'actualitat amb eines promocionals diverses, com el disseny i llançament de mailings o el programa de visites organitzades.

Aquest últim seguirà l'esquema d'agenda d'entrevistes concertades, un element de gran valor afegit que gestionarà el propi equip organitzador del certamen a partir de la relació d'empreses i compradors proporcionada pel client expositor.

Coordinació de delegacions de compradors

Igual que en anys anteriors, i com a part de l'estratègia del departament de visitants per captar representants del més alt nivell, la Cimera Industrial i Tecnològica rebrà de nou l'assistència de delegacions internacionals de compradors, integrades principalment per gerents i caps de producció de països de tot el món. Coordinat pels agents de Bilbao Exhibition Centre a l'estranger, la xarxa exterior de la SPRI i les oficines comercials de cada àrea, els esforços per a aquest programa s'han centrat fins ara en tretze països: Xile, Argentina, Mèxic, Brasil, Veneçuela , Marroc, Tunísia, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Holanda, França i Portugal.

Jornades Tècniques i Activitats Paral·leles

La Cimera Industrial i Tecnològica es completarà, una vegada més, amb jornades de qualitat sobre temàtiques molt diverses. L'avanç de programa inclou la convocatòria de AEM al voltant de "La lència en la Gestió del Manteniment", la de EVE, amb el títol "Estalvi d'energia i reducció d'emissions de CO2 en la Indústria", una cita sobre "Optimització i Planificació de la Producció en Empreses Industrials; aplicació de les TI "organitzada per Informa Business Solutions i la jornada d'Aenor, que coincidirà amb el seu vintè aniversari. El "IV Fòrum Tècnic Internacional de Fundició" convocat per Azterlan-Tabira i la "Taula Rodona sobre la Nova Norma EN ISO 3834" a càrrec CESOL tanquen, de moment, el ventall de propostes.

Per la seva banda, el "Fòrum de la contractació", servei que s'ofereix tant a expositors com visitants per tal de dinamitzar la seva presència a la Cimera, proporcionant informació estratègica per als seus interessos, crearà un espai més per a l'intercanvi comercial entre contractistes i fabricants. En el marc d'aquesta iniciativa el 2005 es van dur a terme més de 800 trobades.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Hegan - Asociación Cluster de Aeronáutica y Espacio del País Vasco

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis