Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El 5º Salón del Mantenimiento, Montajes e Instalaciones crece

El 5 º Saló del Manteniment, Muntatges i Instal·lacions creix

01/11/2007

1 novembre 2007

L'organització de Sammi 2008 segueix incorporant empreses expositores a través de les gestions comercials realitzades.

En aquests contactes s'està obtenint un gran interès per part d'aquests expositors a participar en el certamen, referència en el seu sector. Sammi 2008 permetrà a les empreses oferir el més nou en productes i serveis a tots aquells tècnics àvids d'estar al dia en tot el que representi millores en les gestions quotidianes, tant de manteniment com de muntatges i instal·lacions, així com en l'àmbit de la automatització, procés i producció. S'espera anar avançant fins a la total cobertura dels estands en el Saló, l'objectiu s'ha xifrat en 1.160 metres quadrats, que representa-sobre la base de la capacitat d'estands-una superfície mitjana de 11,3 metres quadrats per estand. La situació real, a principis del passat mes d'octubre, era d'una superfície mitjana de 16 metres quadrat per expositor. Aquesta xifra variarà al final, una vegada cobert l'objectiu indicat i en funció del nombre d'expositors que arribi a acollir el Saló.

Així mateix, continua la preparació d'una sèrie de jornades tècniques que organitzen diferents associacions col·laboradores del Saló com ACEIM (Associació Catalana d'Empreses d'Instal • lacions i Manteniment); AEIH (Associació Espanyola d'Enginyeria Hospitalària); AEM (Associació Espanyola de Manteniment); AENOR ( Associació Espanyola de Normalització i Certificació); AERCE (Associació Espanyola de Professionals de Compres, Contractació i Aprovisionament).

L'Associació Espanyola de Manteniment actuarà com a coordinadora de les Jornades Tècniques

En aquestes jornades s'impartiran conferències d'elevat interès, relacionades en tot moment amb la millora o increment del Coneixement en qualsevol dels seus àmbits. Estan previstes diverses reunions per a la confecció de programes diversos on quedaran definides les conferències i taules-debat per a cadascuna de les jornades.

Aquestes reunions de les diferents associacions i AEM facilitaran l'establiment d'una gran diversitat de temes d'interès comú per al Saló, així com de temes específics per a cada associació i el seu àmbit d'actuació. Es preveu, a més, editar un programa general on s'agrupen totes les Jornades Tècniques a desenvolupar en el marc de Sammi 2008, juntament amb els programes particulars de cada Jornada Tècnica.

Imatge d'una de les conferències impartides en la passada edició del Saló de Manteniment Industrial 2006
Imatge d'una de les conferències impartides en la passada edició del Saló de Manteniment Industrial 2006

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Mantenimiento
Asociación Española de Normalización y Certificación
Asociación Española de Profesionales de Compras, Contratación y Aprovisionamientos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis