Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kömmerling: 25 años cumpliendo on el código técnico

Kömmerling: 25 anys complint on el codi tècnic

29/05/2007
Imagen
En Kömmerling s'enorgulleixen de complir amb el nou Codi Tècnic de l'Edificació (CTE) en qualsevol zona climàtica i en qualsevol orientació de façana, no ara, sinó des de fa 25 anys, sent uns dels pioners dels sistemes de fusteries de PVC en Espanya.

Des que va llançar la seva primera sèrie de perfils allà per l'any 1982, Kömmerling promou l'arquitectura que millora el confort i l'estalvi energètic, avançant anys a la normativa que prohibeix l'ús de metalls pesants en perfils de PVC. A més ha adquirit amb els seus fabricants el compromís "GreenLine" consistent en el reciclatge dels escapçadures sobrants en el procés de fabricació i, en el futur, dels perfils de finestres a renovar. Pot afirmar, per tant, els seus sistemes de fusteries contribueixen a la sostenibilitat mediambiental, veritable desencadenant del CTE, mitjançant l'estalvi energètic tant en règim d'hivern com d'estiu, i el reciclatge.

El buit, en el seu intent de trencar la massissa i opaca continuïtat del mur, adquireix ara protagonisme normatiu al exigir, igual que als altres elements de tancaments i particions, que no sobrepassi certs nivells de transmitància tèrmica, ni de permeabilitat a l'aire, la qual cosa exigirà d'una actualització a nivell qualitatiu de la realitat constructiva, apropant-se cada vegada més als estàndards europeus, i deixant de costat a la gran majoria del territori nacional les fusteries d'ínfimes prestacions que fins ara es venien col·locant. Projectant amb sistemes de fusteries Kömmerling es té la tranquilitat de complir amb el CTE en els seus apartats d'estalvi energètic (DB-HE), salubritat (DB-HS) i accions en l'edificació (DB-SE AE).

Per això Kömmerling disposa d'una àmplia gamma de sistemes de fusteries. Destaca el sistema Eurodur 3S que presenta una àmplia gamma de solucions constructives per a finestres i portes, adaptables també a qualsevol forma i estil arquitectònic amb una profunditat de 58 mm i transmitància de 1,8 W/m2K. Amb aquest valor d'aïllament es compleix amb el nou CTE en tot el territori nacional, sent el valor límit més restrictiu de 3,1 W/m2K, estem un 40% per sota del límit que marca la normativa d'estalvi energètic. El Sistema Eurodur 3S posseeix la marca Aenor de Producte Certificat, el que recolza àmpliament la seva qualitat.

El sistema EuroFutur Elegance ofereix els més alts nivells d'aïllament tèrmic (U = 1,3 W/m2K) i acústic gràcies a la seva profunditat, 70 mm, unit a una estètica més arrodonida d'acord amb les noves tendències. Amb el Sistema EuroFutur és possible crear tot tipus de tancaments, tant en color blanc com en altres tons i acabats (plànols, fusta).

El sistema Premidoor es compon d'una corredissa elevadora per fulles de grans dimensions (fins a 3,5 x 2,80 metres) de suau accionament i un sistema de juntes de segellat que li confereixen alta impermeabilitat. Amb 70 mm de profunditat obté així mateix els millors valors d'aïllament tèrmic i és capaç d'allotjar fins a 39 mm de vidre per al seu confort acústic i seguretat física.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Profine Iberia, S.A.U. - Kommerling

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis