Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de 54.000 visitantes en Veteco 2006

Més de 54.000 visitants en VETECO 2006

15/06/2006

La 13a edició de la fira va tancar les seves portes el 13 de maig.

Més de 54.000 professionals del món de la construcció van visitar la 13a edició del Saló Internacional de la Finestra i el tancament de vidre, VETECO 2006 i la sisena de la Fira Internacional de la Pedra Natural, Pedra. Són dues convocatòries que van reunir fins al 13 de maig a un total de 1.088 empreses expositores repartides en els deu pavellons de la Fira de Madrid, ocupant una superfície neta de 70.335,5 m2.
Imagen
Les instal·lacions de Ifema han servit d'escenari per a la posada en escena dels últims avenços de la segona indústria europea de finestres, que té en VETECO un dels seus principals aparadors comercials, així com del sector de la pedra natural, que té una gran puixança a l'exterior. Reflex d'aquesta dimensió internacional són els 290 expositors directes, procedents de 34 països que han participat en els dos salons.

Així mateix, els principals organismes de representació dels dos sectors, l'Associació Espanyola de Fabricants de Finestres i Façanes Lleugeres, ASEFAVE, i la Federació Espanyola de la Pedra Natural, FDP, donen suport a les seves fires de referència, incloses algunes de les seves jornades professionals. En aquesta ocasió, van destacar el Congrés Internacional de la Pedra en l'Arquitectura i l'anàlisi d'un tema que preocupa els professionals d'aquest àmbit, "La finestra i el tancament de vidre en el Codi Tècnic de l'Edificació i en la Certificació Energètica dels Edificis ". A més, es van concedir els premis VETECO ASEFAVE a les millors finestres, façanes, producte més innovador i al millor projecte final de carrera i els guardons del Concurs de Disseny de Stands COAM VETECO, mentre que AENOR lliurava els seus certificats de marca.

Imagen
La propera cita per al col·lectiu d'arquitectes, aparelladors, constructors, promotors, fabricants, etc. al recinte firal d'Ifema, serà del 9 al 12 d'octubre pròxims, amb motiu del Saló de la Construcció, Construtec 2006.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas - Asefave
Asociación Española de Normalización y Certificación
Construtec - IFEMA
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis