Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La fábrica de Cartagena de Ercros, inscrita en el registro europeo de gestión y auditoría ambiental EMAS

La fàbrica de Cartagena d'Ercros, inscrita al registre europeu de gestió i auditoria ambiental EMAS

05/01/2006

5 gener 2006

La fàbrica de fosfats per alimentació animal d' Ercros a la Vall d'Escombreras (Cartagena) ha rebut la Resolució de la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Conselleria d'Indústria i Medi Ambient de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia, de la seva inscripció en el registre europeu de sistemes de gestió i auditoria ambiental EMAS (Eco-Management and Audit Scheme), amb el número E-MU-000.014, sent la primera indústria química de la Regió de Múrcia que aconsegueix aquest objectiu.

Aenor també va atorgar al centre, a finals de novembre, la certificació del sistema de gestió ambiental d'acord amb la norma UNE-EN ISO 14001:2004, que homologa la gestió mediambiental dels centres de producció en l'àmbit internacional segons unes normes estàndard, i del sistema de gestió de la qualitat conforme a la norma UNE-EN ISO 9001:2000, la més exigent d'aquesta gamma, que incideix de manera especial en la gestió de la qualitat en tots el procés de l'activitat, en la millora contínua i en l'avaluació de la satisfacció dels clients.

La inscripció en el registre europeu EMAS és de caràcter voluntari i promou la millora contínua del comportament ambiental de les empreses mitjançant la implantació d'un sistema de gestió ambiental, l'avaluació sistemàtica i periòdica i objectiva d'aquest sistema, la informació al públic ia les parts interessades, i la formació i implicació activa dels treballadors. Per Ercros la seva obtenció representa un important avanç en el compromís ambiental de la companyia, ja que es tracta de l'acreditació més exigent d'àmbit europeu en aquesta matèria. La participació del personal del centre ha estat decisiva per a la consecució d'aquesta acreditació, que abasta els processos de producció i / o comercialització dels diferents productes de la factoria.

La fàbrica d'Ercros a Cartagena, inaugurada el juny de 2004, ja havia estat la primera indústria de la regió de Múrcia en adaptar-se a la Llei 16/2002 de Prevenció i Control Integrats de la Contaminació, coneguda per les seves sigles en anglès, IPPC. Ercros va emprar les millors tècniques disponibles en el disseny i construcció de la planta i en el procés de fabricació del producte, el qual no produeix efluents sòlids o líquids ni residus industrials i les emissions a l'atmosfera són sensiblement inferiors a les establertes per l'actual legislació. Ercros compta amb sistemes formals de gestió mediambiental i de qualitat en tots els seus centres fabrils i realitza els corresponents controls oficials de comprovació. Actualment, totes les divisions de Ercros estan acreditades segons la norma ISO 14001 i la norma ISO 9001:2000. Així mateix, el centre de Tarragona va ser inscrit, el juliol de 2005, al registre EMAS i s'espera que els centres de Montsó (Osca), Palos de la Frontera, (Huelva), Sabiñánigo (Osca) i Vila-Seca (Tarragona), que ja han superat les auditories corresponents, obtinguin el registre en els pròxims mesos.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis