Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ThyssenKrupp Elevadores recibe la Marca N de Aenor de Servicios para empresas conservadoras de ascensores

ThyssenKrupp Elevadors rep la Marca N d'Aenor de Serveis per a empreses conservadores d'ascensors

04/04/2014

4 d'abril de 2014

L'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor) ha concedit a ThyssenKrupp Elevadors el certificat de la Marca N de Serveis per a empreses conservadores d'ascensors en un acte en el qual han estat presents el director general d'Aenor, Avelino Brito, i el director general de ThyssenKrupp Elevadors, Jorge Estevez.

El continu compromís de ThyssenKrupp Elevadors amb la qualitat i l'excel·lència de servei han convertit una vegada més a la companyia en pionera entre les empreses d'elevació en obtenir aquesta certificació. Ja en la dècada dels noranta, ThyssenKrupp Elevadors va ser una de les primeres empreses d'ascensors a obtenir el certificat Aenor de Gestió de la Qualitat d'acord amb la Norma UNE-EN ISO 9001.

El director general d'Aenor, Avelino Brito (esq.), i el director general de ThyssenKrupp Elevadors, Jorge Estevez
El director general d'Aenor, Avelino Brito (esq.), i el director general de ThyssenKrupp Elevadors, Jorge Estevez.
La certificació d'Aenor reconeix l'esforç d'empreses i administracions públiques per atendre les necessitats de les persones i oferir cada dia un millor servei. Per concedir aquesta Marca N, Aenor ha avaluat el sistema d'assegurament de la qualitat amb la finalitat de determinar que ThyssenKrupp Elevadors satisfà les disposicions del Reial decret 88/2013 pel qual s'aprova la Instrucció Tècnica Complementària AEM 1 Ascensors del Reglament d'aparells d'elevació i manutenció, aprovat pel Reial decret 2291/1985, i els requisits de millora contínua en el servei descrit en el Reglament Particular RP-B58.01 d'Aenor.

Aquest certificat permet demostrar a les Autoritats Competents i als clients que l'empresa compleix amb els requisits del Reial decret 88/2013; i que, a més, ha adquirit una sèrie de compromisos de qualitat addicionals que van més enllà del requerit per aquest Reial decret. Atenció de les avaries i avisos en menys de 12 hores; rescat de persones atrapades en cabina de l'ascensor en menys de 60 minuts; disposar de Pòlissa de Responsabilitat Civil amb cobertura de danys durant la prestació del servei com a mínim de 900.000 € per accident; o realitzar mensualment control i seguiment d'aquests serveis com altres indicadors més de l'acompliment de les activitats de la companyia són alguns d'aquests compromisos de qualitat addicionals.

ThyssenKrupp Elevadors ha apostat per la qualitat del servei, amb una plantilla adaptada al parc (rutes perfectament estudiades i definides), amb la formació tècnica i de seguretat necessària (per garantir la proximitat/proximitat amb el client) i una atenció personalitzada.

La consecució d'aquesta certificació ha portat a la companyia a reforçar els llaços i compromisos que té amb els seus clients, donant un servei d'atenció amb major rapidesa i eficiència. Els clients de ThyssenKrupp Elevadors valoren molt comptar amb una empresa de conservació d'ascensors que els doni la confiança i tranquil·litat que necessiten en el cas que requereixin una assistència d'aquesta naturalesa, sabent que es va a respondre en els temps compromesos.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis