Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a III edición de Aplimatec, Feria Internacional de Aplicaciones Técnicas de los Materiales Textiles

III edició de Aplimatec, Fira Internacional d'Aplicacions Tècniques dels Materials Tèxtils

15/11/2005

Se celebrarà a Fira de València el 23 al 25 de maig de 2006.

Fira de València prepara la 3a edició de Aplimatec per als dies 23 al 25 de maig de 2006, la Fira Internacional d'Aplicacions Tècniques dels Materials Tèxtils de caràcter internacional i professional que es celebra cada dos anys.
Imagen
El principal objectiu de Aplimatec és crear un lloc de trobada d'oferta i demanda de materials tèxtils tècnics, teixits i no teixits, empleats en qualsevol procés industrial i / o de serveis. Aplimatec és una fira molt específica perquè els tèxtils tècnics constitueixen un tercer sector, generalment de valor afegit elevat, en què la demanda és aliena al sector tèxtil tradicional, de manera que les vies habituals del sector tèxtil no són operatius, en tractar de mercats diferents, i perquè la innovació i la relació fabricant-usuari per realitzar productes adequats a les seves necessitats específiques són dos aspectes fonamentals del sector.
"En l'edició de 2006 s'esperen un total de 290 expositors en 7.000 m 2 d'exposició"
Els seus objectius generals són potenciar l'oferta espanyola i mundial, de tèxtils tècnics, per a l'activació del mercat nacional, elevant el nivell de consum fins a la mitjana dels països europeus més avançats. També pretén potenciar el concepte de meeting point del sector tèxtil tècnic, sent un punt de trobada de visitants i expositors amb l'objectiu comú de realitzar productes tèxtils adequats a necessitats específiques. Aplimatec serveix també per consolidar el prestigi i la Notorietat de Aplimatec a nivell Nacional, com certamen referència en el sector, i per aprofundir en la seva tercera edició en el caràcter internacional del certamen, a més d'implicar els diversos actors compromesos amb el desenvolupament d'aquest sector com instituts d'investigació, administració, associacions i universitats.

Aplimatec constarà de dos sectors diferenciats:
MATEX: amb ofertes de matèries primeres (fibres, productes químics, auxiliars), maquinària i processos i productes (fils, teixits, teles no teixides, composites, trenats, cables) elaborats, i / o semielaborats, amb aplicacions tècniques en els sectors industrials , serveis i administracions.
APLITEC: dedicada a les ofertes de productes finals elaborats amb materials de naturalesa tèxtil.

Imagen
Aplimatec inclourà també:
- 8 fòrums temàtics, agrupats en les dues àrees de sectorització de la fira, Matex i Aplitec, que es desenvoluparan simultàniament, combinant els dedicats a l'exposició de la innovació tèxtil, amb els adreçats als tècnics i prescriptors dels sectors industrials, serveis i administracions que empren tèxtils tècnics.
-2 Conferències inaugurals
- 1 taula rodona sobre "Enginyeria Tèxtil"
- Actes paral·lels amb Grup Europeu de Tèxtils tècnics; European Textile Engineering Universities Meeting; CT-40 d'AENOR, AEE Eslintex, etc.

Imagen

Els premis
Els premis Aplimatec 2006 busquen premiar la innovació en les àrees dels materials i processos tèxtils, i les seves aplicacions tècniques i consten de 3 modalitats: MATEX, APLITEC i APLIMATEX per a joves innovadors de fins a 28 anys. Poden optar als premis les persones físiques o jurídiques (amb indicació del nom de l'innovador), amb treballs originals i no premiats i amb patents de 1 any d'antiguitat. La presentació és fins el 23 de gener de 2006 i es lliurarà el guardó artístic Aplimatec i diploma acreditatiu, a més que es realitzarà la difusió dels premiats. El jurat el conforma el Comitè Científic del Congrés Aplimatec'2006.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Societat Valenciana Fira València, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis