Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La planta solar de Fycma evita en su primer lustro la emisión de 189 toneladas de CO2

La planta solar de Fycma evita en el seu primer lustre l'emissió de 189 tones de CO2

27/01/2014

27 de gener de 2014

Planta fotovoltaica
Planta fotovoltaica.

La planta solar fotovoltaica de el Palacio de Fires i Congressos de Màlaga (Fycma) ha generat 693.000 quilowatts /hora (kWh) d'energia neta en els seus cinc anys de funcionament, evitant l'emissió de 189 tones de CO2 a l'atmosfera. Aquestes dades reflecteixen el compromís del recinte malagueny per promoure el consum energètic sostenible.

Per exemple, durant l'últim any d'activitat de l'hort solar, s'han generat 155.000 quilowatts/ hora, un 12% més que el valor mitjà. Això suposa que s'han evitat l'emissió de 42 tones de CO2, l'equivalent a l'absorció anual de 14.100 arbres. Per a això, les instal·lacions compten amb una planta solar de 100 Kw que redueix la demanda d'energia i augmenta l'eficiència energètica de l'edifici. cal destacar que Fycma va ser el primer recinte firal i congressual andalús a incorporar un hort solar d'aquestes característiques.

Així mateix, en les seves 10 anys de trajectòria, el Palau de Fires i Congressos de Màlaga ha realitzat nombrosos esforços per millorar les seves instal·lacions de manera que repercuteixin positivament en el seu entorn. Així, posseeix la certificació de qualitat UNE-EN ISO 14001 –concedida per Aenor- per la seva gestió ambiental.

Al seu torn, entre unes altres, ha rebut el certificat conforme a la norma ISO 16001 que acredita el treball realitzat i el compromís contret pel recinte amb l'eficiència i la gestió adequada de l'energia consumida. Aquests reconeixements posicionen al Palau en el panorama internacional com a seu d'esdeveniments sostenibles i com a promotor d'una bona gestió mediambiental entre els seus clients, proveïdors i altres administracions.

Al costat de la planta solar fotovoltaica, Fycma ha establert una sèrie de mesures que permetin mantenir i millorar els bons resultats en matèria de qualitat i sostenibilitat com l'adhesió al Projecte Smartcity per a l'estudi de xarxes intel·ligents o el seu pla d'estalvi de paper i reciclatge.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis