Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acciona Agua recibe la certificación ISO 50001

Acciona Aigua rep la certificació ISO 50001

10/01/2014

10 de gener de 2014

Al desembre s'ha realitzat l'auditoria de renovació del Sistema de Gestió Energètica, implantat en Acciona Aigua i certificat per Aenor des del passat any. El resultat de l'auditoria ha estat molt satisfactori, rebent-se fins i tot, en el desenvolupament de la mateixa, la felicitació expressa per part de l'equipo auditor d'Aenor, el qual ha destacat la formació i capacitat dels diferents professionals d'Acciona Aigua que han gestionat i implantat aquest Sistema de Gestió.

La norma UNE-EN-ISO: 50001 es va publicar al novembre de 2011 i amb aquesta important fita Acciona Aigua aconsegueix la primera certificació dins del Grup. Acciona Aigua certifica sota aquesta norma ISO 50001 tota l'activitat d'operació i manteniment (en plantes de tractament d'aigua potable, residual urbana i dessalinització d'aigües salobres i de mar), així com la gestió de serveis de proveïment d'aigua potable (captació, potabilització, distribució, gestió d'abonats) i clavegueram.

L'obtenció d'aquesta certificació s'engloba dins del Pla Director de Sostenibilitat d'Acciona: reforça el seu compromís continu amb el desenvolupament sostenible i reforça el reconeixement a la seva voluntat de reduir l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, la utilització eficient dels recursos i la millora de les condicions laborals dels seus empleats. El certificat va ser recollit per Ana Torre Miguel, directora de Prevenció, Qualitat Medi ambient i Gestió Energètica d'Acciona Aigua.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis