Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ailimpo ha superado con éxito la auditoría del Certificado de Registro de Empresa de Aenor

Ailimpo ha superat amb èxit l'auditoria del Certificat de Registre d'empresa d'Aenor

16/12/2013

16 de desembre de 2013

Ailimpo ha superat amb èxit l'auditoria del Certificat de Registre d'empresa emès per Aenor, amb el nº ER-0107/2004, que evidencia la conformitat del seu Sistema de Gestió de la Qualitat amb la norma UNE-EN ISO 9001:2008.

En els processos que es van auditar no va ser detectada “no conformitat” alguna del desenvolupament de l'establert en els documents del Sistema de Gestió de la Qualitat.

Això, juntament amb el prestigiós Segell Europeu d'Excel·lència Efqm obtingut recentment per la interprofessional, evidencien el compromís prioritari d'Ailimpo a buscar la satisfacció dels nostres associats, assegurant que els serveis que subministrem són segurs, fiables i compleixen les normes, instruccions i requisits aplicables, procurant aconseguir l'excel·lència en la gestió.

Fruit d'aquest interès d'Ailimpo a potenciar la qualitat i l'excel·lència en el sector de llimona espanyola, va néixer l'etiqueta de qualitat d'Ailimpo per a exportadors de llimona d'Espanya que explica ja amb 29 exportadors de llimona espanyola que tenen les seves instal·lacions certificades sota el protocol de certificació de magatzems de confecció de llimona. Aquesta etiqueta és un instrument d'autorregulació del sector amb la finalitat d'identificar les empreses espanyoles exportadores de llimona que garanteixen el subministrament de llimones amb els màxims nivells de garantia i qualitat.

Davant la necessitat d'estendre la normalització a fases anteriors a la manipulació, ha nascut en el si de la interprofessional un altre protocol per a l'emissió d'una marca pròpia d'Ailimpo per a productors de llimona.

El protocol pretén harmonitzar a un nivell global, els requisits de la gestió de la qualitat, la seguretat alimentària, la gestió ambiental, la salut i seguretat laboral i la responsabilitat social de les organitzacions productores. És a dir, amb aquest protocol es pretén incrementar la seguretat per al consumidor, la seguretat per al productor, el respecte al medi ambient i crear empreses responsables.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis