Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schmersal publica un libro sobre ‘Seguridad de máquinas y dispositivos de protección’, sección ingeniería

Schmersal publica un llibre sobre ‘Seguretat de màquines i dispositius de protecció’, secció enginyeria

29/10/2013

29 d'octubre de 2013

El llibre tècnic de Schmersal titulat ‘Novetats sobre seguretat de màquines i dispositius de protecció’ aborda de forma pràctica principis bàsics de disseny en enginyeria de seguretat, anàlisi i interpretació dels requisits de la Directiva CE i aplicació pràctica de les normes harmonitzades i els dispositius de protecció. El llibre és d'interès per a dissenyadors, fabricadors, integradors o adecuadores en el camp de l'enginyeria industrial.

Contingut:

  • Capítol 1: Marco Legal de la Seguretat de màquines a Europa i altres paises 1.1 Les directives CE de la Unió Europea (UE) 1.2 La nova Directiva de Màquines 2006/42/CE (DM) 1.3 Informació addicional i guia per interpretar la Directiva de Màquines 2006/42/CE 41 1.4 Directiva de Màquines CE - Comentaris (1): Avaluació de conformitat per mitjà d'un sistema d'assegurament de qualitat total conforme a l'Annex X de la Directiva de Màquines 2006/42/CE 45 1.5 Directiva de Màquines CE - Comentaris (2): Paraules clau: “Responsable CE“o”persona facultada per elaborar l'expedient” 1.6 Comentaris (3): Qüestions singulars sobre el dret europeu i el dret alemany, aplicat a màquines [1] - Modificacions i modificacions substancials (reconversions) en màquines - Conjunts de màquines i Línies de Producció - Maquinària usada 1.7 Futurs canvis en les directives CE de la Unió Europea (UE) 1.8 Comparativa: Requisits de seguretat de màquines fora d'Europa.
  • Capítol 2: Nous requisits per a les parts del sistema de comandament relatives a la seguretat (Substitució de la norma EN 954-1 i successió de norma EN ISO 13 849-1:2006/2008) 2.1 EN ISO 13 849-1: Nou patró de categories per a la seguretat de màquines 2.2 Nous requisits per al disseny de les parts del sistema de comandament relatives a la seguretat per a màquines 2.3 L'aplicació pràctica d'EN ISO 13 849-1:2008 (2006) - Parteix 1: Més informacions i ajudes - Parteix 2: Qüestionis límit - Parteix 3: Més requisits nous.
  • Capítol 3: Qüestions tècniques importants, relatives a enginyeria de seguretat 3.1 Avaluació de Riscos i disseny de màquines adequat als principis de seguretat 3.2 Dispositius de protecció en màquines 3.3 Manipulació de dispositius de protecció 3.4 Risc: engegada intempestiva 3.5 Nova norma EN ISO 11 161: Sistemes de fabricació integrats.
  • Capítol 4: Innovació tecnològica en components de seguretat, representada al programa de Schmersal.
  • Capítol 5: Dret aplicat a la seguretat i a la responsabilitat sobre el producte III
  • Suplement: Futures normes harmonitzades amb la directiva 2006/42.
Imagen

Els interessats a obtenir un exemplar poden consultar la seva disponibilitat en el correu electrònic: info-es@schmersal.com o màrqueting-es@schmersal.com.

Empreses o entitats relacionades

Schmersal Ibérica, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades