Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inycom participa en el Comité Técnico de Normalización de Ciudades Inteligentes creado por Aenor y Setsi

Inycom participa en el Comitè Tècnic de Normalització de Ciutats Intel·ligents creat per Aenor i Setsi

04/09/2013

4 de setembre de 2013

El Comitè s'articula sobre la base d'un Comitè de Coordinació i Seguiment, i 5 Subcomités dedicats a àrees específiques de desenvolupament dins de les ciutats intel·ligents:

- Subcomités en el comitè  AEN/CTN 178:

- Subcomité SC 1: 'Infraestructures'

- Subcomité SC 2: 'Indicadors i Semàntica'

- Subcomité SC 3: 'Govern i Mobilitat'

- Subcomité SC 4: 'Energia i Medi ambient'

- Subcomité SC 5: 'Destinacions turístiques'

L'engegada del Comitè ha estat possible gràcies a la signatura al desembre de 2012 d'un conveni entre l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor) i la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç (Setsi) amb la finalitat de fomentar la normalització en el camp de les Ciutats Intel·ligents i contribuir a la seva implantació i desplegament a Espanya. Aquest Comitè és el responsable de l'emissió de la postura nacional davant les qüestions que es plantegin en els Comitès Internacionals de Ciutats Intel·ligents i elaborarà normes tècniques i documents nacionals que donin resposta a les demandes existents en la indústria nacional i en les Administracions Públiques.

Inycom aportarà al Comitè la seva visió i experiència en el camp de les TIC, que juguen un paper fonamental en la conversió de les infraestructures municipals en serveis intel·ligents, com la millora del medi ambient urbà, el tractament de residus, la gestió de l'aigua o dels recursos energètics i, fins i tot, fer partícips als ciutadans en la presa de decisions que els afecten.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis