Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a A&B Laboratorios de Biotecnología certifica su sistema de gestión I+D+i

A & B Laboratoris de Biotecnologia certifica el seu sistema de gestió R + D + i

22/09/2005

22 setembre 2005

L'organització alabesa A & B Laboratoris de Biotecnologia , empresa de base tecnològica i innovadora dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes químics i biològics de manteniment industrial, ha obtingut la certificació per Aenor del seu Sistema de Gestió R + D + i sota la norma nacional UNE 166002.
Per a la companyia, "aquest reconeixement reforça la gestió excel lent de l'organització", que ja va aconseguir l'any 2001 la certificació de Gestió de la Qualitat (ISO 9001), el 2004 la certificació del Sistema de Gestió de la Millora Mediambiental (Norma Ekoscan ) ia primers de 2005 la Certificació del seu Sistema de Gestió Mediambiental (ISO 14001), sent l'única empresa basca i entre les 15 a nivell nacional que acrediten la seva excel • lència amb aquestes certificacions.
Des de la seva creació el 2001 l'organització va fomentar la creació d'unitats d'R + D + i internes i la col·laboració amb agents externs de la Xarxa Basca de Centres Tecnològics. L'aposta per la innovació per part del seu equip directiu ha permès a l'organització invertir en aquest període 2001-2005 més de 3 milions d'euros en projectes d'innovació com ara desenvolupament de biocatalitzadors, productes nets sota ACV, bioproductes per al tractament de l'abocament del petrolier Prestige, agregats microbians per bioremediació, desenvolupament de tècniques inmunocromatográficas en la detecció de bacteris, absorbents activats per encapsular contaminants del sòl etc., fins al moment es destaca el notable èxit aconseguit ja que actualment gairebé la quarta part dels seus ingressos deriva d'els nous productes introduïts en aquest període.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis