Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barcelona acogió la entrega anual de los Premios Coashiq a la Gestión de la Seguridad durante su 84ª Asamblea

Barcelona va acollir el lliurament anual dels Premis Coashiq a la Gestió de la Seguretat durant la seva 84ª Assemblea

21/06/2013

21 de juny de 2013

El 18 de juny, Coashiq va fer lliurament de 21 guardons a la Gestió de la Seguretat dins del marc del seu 84ª Assemblea. L'acte de lliurament va ser oficiat en aquesta ocasió per Jordi Miró, director Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya; el sotsdirector general de Seguretat i Salut Laboral, Jaume de Monstserrat i José María Chacón, president de Coashiq. Miró, va agrair a Coashiq el seu contínua labor en un sector que afortunadament no es deté. Va finalitzar la seva intervenció dirigint-se als grans directius de les empreses químiques amb un clar missatge: "competitivitat i excel·lència empresarial són dos conceptes que poden caminar junts".
Els premiats en el lliurament de guardons dels Premis Coashiq a la Gestió de Seguretat
Els premiats en el lliurament de guardons dels Premis Coashiq a la Gestió de Seguretat.
Els premis, repartits en tres categories (3 diplomes al major percentatge de reducció en l'índex de freqüència d'accidentabilidad durant 2012; 12 diplomes per haver obtingut un índex de freqüència zero en 2012 i 6 Plaques per a les empreses que han aconseguit mantenir aquest índex durant almenys tres anys consecutius) van recaure en les següents empreses:

Adisseo Espanya, Akzo Nobel Industrial Paints, Asfalts Espanyols (Asesa), Bioetanol Galícia, BP Oil Espanya, CCP Composites Resins Espanya, Huntsman Advanced Materials Spain, Laboratoris Arços i Bofill (LEBSA), Química del CINCA, Repsol Petroli Cartagena, Repsol Petroli Tarragona, Terminals Canaris, Celanese Chemicals Iberica, Croda Ibèrica SA - Mevisa Site, Dow Chemical Iberica, Inke, Oxiris Chemicals, Shell Espanya, Cepsa - Refineria Santa Cruz de Tenerife, Givaudan Ibèrica i Novartis Farmacèutica.

Empreses o entitats relacionades

Comisión Autónoma de Seguridad e Higiene en El Trabajo de Industrias Químicas y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    03/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    30/07/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis