Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Coashiq entrega sus premios anuales a la gestión de la seguridad en Barcelona

Coashiq lliura els seus premis anuals a la gestió de la seguretat a Barcelona

17/06/2013

17 de juny de 2013

Barcelona ha estat aquest any la ciutat escollida per la Comissió Autònoma de Seguretat i Higiene en el Treball de la Indústria Química i Afins (Coashiq) per celebrar l'acte anual de lliurament dels seus premis, en els quals es reconeix la labor d'aquelles empreses del sector que han aconseguit els millors valors de reducció d'accidents laborals durant el passat any. L'acte tindrà lloc el proper dia 18 de juny, complint amb el programa d'activitats previst per la seva 84ª Assemblea-Jornada Tècnica.

El lliurament de premis serà oficiada pel director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat, Jordi Miró; el sotsdirector general de Seguretat i Salut Laboral, Jaume de Monstserrat; i José María Chacón, president de Coashiq.

Aquest any, la Comissió lliurarà un total de 21 guardons que es reparteixen en tres categories: 3 diplomes al major percentatge de reducció en l'índex de freqüència d'accidentabilidad durant 2012; 12 diplomes per haver obtingut un índex de freqüència zero en 2012 i 6 plaques per a les empreses que han aconseguit mantenir aquest índex durant almenys tres anys consecutius.

El llistat d'empresa premiades per la seva gestió en seguretat laboral durant 2012 és el següent: Adisseo Espanya, Akzo Nobel Industrial Paints, Asfalts Espanyols (Asesa), Bioetanol Galícia, BP Oil Espanya, CCP Composites Resins Espanya, Huntsman Advanced Materials Spain, Laboratoris Arços i Bofill (Lebsa), Química del Cinca, Repsol Petroli –Cartagena, Repsol Petroli –Tarragona, Terminals Canaris, Celanese Chemicals Iberica, Croda Ibèrica SA - Mevisa Site, Dow Chemical Iberica, Inke, Oxiris Chemicals, Shell Espanya, Cepsa -Refineria Santa Cruz de Tenerife, Givaudan Ibèrica i Novartis Farmacèutica.

Empreses o entitats relacionades

Comisión Autónoma de Seguridad e Higiene en El Trabajo de Industrias Químicas y Afines

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    03/09/2024

  • Newsletter Seguridad

    30/07/2024

Enllaços destacats

Closerstill Media

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis