Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aenor y Amiq impulsarán la calidad de las industrias químicas murcianas

Aenor i Amiq impulsaran la qualitat de les indústries químiques murcianes

15/03/2013

15 de març de 2013

Aenor (Associació Espanyola de Normalització i Certificació) i Amiq (Associació Murciana d'Indústries Químiques) han signat un conveni de col·laboració per impulsar la qualitat de les indústries murcianes del sector químic, biotecnològic i de materials tècnics, mitjançant les activitats de certificació i normalització.

L'acord té per objecte l'establiment d'un marc general de col·laboració entre ambdues entitats per a la realització d'activitats de mutu interès en matèria de certificació, normalització i formació. Així, Amiq col·laborarà en el manteniment, foment i desenvolupament de la certificació entre les seves empreses associades; per la seva banda, Aenor informarà als associats sobre els requisits de certificació de les organitzacions, els seus productes i serveis.

En la imatge, el director d'Aenor a la Regió de Múrcia, Ángel Luis Sánchez Cerón (a l'esquerra)...
En la imatge, el director d'Aenor a la Regió de Múrcia, Ángel Luis Sánchez Cerón (a l'esquerra), i el president de l'Associació Murciana d'Indústries Químiques, José Arques Ruiz.
Segons l'acord, Aenor realitzarà descomptes en l'adquisició de normes i publicacions, així com en els serveis d'informació i d'assessoria tècnica. A més, ambdues entitats col·laboraran en l'edició de publicacions.

L'acord contempla, així mateix, la realització de jornades i seminaris d'interès mutu relacionades amb els camps de certificació i normalització, qualitat, medi ambient, seguretat en el treball, seguretat de la informació, responsabilitat social, accessibilitat universal i certificació de producte.

El conveni ha estat signat pel director d'Aenor a la Regió de Múrcia, Ángel Luis Sánchez Cerón, per i el president de l'Associació Murciana d'Indústries Químiques, José Arques Ruiz.

Aenor ha emès més d'1.800 certificats a empreses i institucions públiques de la Regió de Múrcia, que recolzen la seva competitivitat en àmbits com la Gestió de la Qualitat, Gestió Ambiental, Seguretat i Salut en el Treball, Seguretat Alimentària o Seguretat de la Informació, entre uns altres.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Seguridad

    08/10/2024

  • Newsletter Seguridad

    01/10/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis